De Primer overstroomt!?

Wat alsssss de Primer overstroomt? Een overstroming van geweldig gemotiveerde sportende mensen is zalig, maar water... da's toch net iets minder.

Voor deze story neem ik jullie even mee naar afgelopen zomer. We deden toen een switch van Primer 1.0 naar 2.0 de full story daarover lees je hier!

Dat er waterproblemen zijn in Hal5 wanneer het regent weet zo goed als iedereen die er regelmatig komt. De moeilijkheid ligt 'm vooral in het onmogelijk inschatten waar en hoeveel. Het probleem bij Hal5 is dat de dakpannen los op het dak liggen en afhankelijk hoe de wind en de regen staat/valt zal er op andere plaatsen water naar binnen sijpelen. Best uitdagend met andere woorden!

Gelukkig, gelukkig, gelukkig kregen we al even een waarschuwen op een beruchte zaterdagnamiddag. Je kent het wel, zo'n stevige zomerse regenbui die best lang duurde en vooral heeeeel stevig was. Het was meteen duidelijk, potjes halen, want het regende op heel wat plekken binnen. De zaal stond even later vol en iedereen kon rustig verder trainen. Er was natuurlijk wel een groter probleem...

Die nacht voorspelden ze ergens midden in de nacht vrij extreme regenbuien, ik wist wat dat wilde zeggen... de wacht houden in de Primer en alles redden voor de regen. Voor onze verhuis naar de 2.0 kregen we een prachtig marrokaans bedje van Kokomo Atelier waar ik nog een matje bovenop legde met kussen en slaapzak.

Het team bleef nog even chillen en ging daarna een kleine party maken in Leuven (kleine party's zo zijn we wel), terwijl ik klaar was om de Primer te redden! Rond 3u32 die nacht werd ik wakker van extreem harde regen op het dak van Hal5, ideaal, hiervoor was ik gebleven.

Het duurde even voor ik wist waar ik was, maar had als snel door wat de situatie was, lichten aan, dynamisch rondwandelen en wachten op het eerste lek. 3, 2, 1 LEEEET'S GO, daar was het dan: emmer eronder. Nog enkele anderen, dan doorschuiven van plek en opnieuw emmers zetten. Dit ging zo toch wel een tijdje door tot ik drinkpauze had en ongeveer alle lekken gecoverd waren. Het stopte met regenen, dus ik ging opnieuw slapen en rond 5u was het hetzelfde verhaal. Een aantal potjes moest ik verplaatsen en hier en daar kwam er nog eentje bij.

Uiteindelijk de Primer volledig gesaved en maar liefst 32 emmertjes om alle lekken op te vangen, NO JOKE! Lang verhaal kort, alweer een neige ervaring erbij en vooral zeer content dat het effectief maar 1 dag en nacht zo hard geregend heeft gedurende die periode.

Tot snel voor meer blogs en stories

Jasper

Team Primer

De Primer overstroomt!?

Primer opent op 23 locaties in Leuven, Gent, Limburg en Antwerpen

Graag ga ik in volgende blogs iets dieper in op elke fase apart. Hoe is alles gelopen en hoe ziet het er momenteel uit? De Open Gymmers: overal mini Primers...

Lees meer

Waarom is sporten in quarantaine ZO goed?

Waarom is sporten of fitnessen in quarantaine net zo moeilijk? Er zijn zo veel opties om online te kunnen en toch is het voor de meesten onder ons een enorme opgave...

Lees meer

FASE 1: De Open Gymmers

Graag ga ik in volgende blogs iets dieper in op elke fase apart. Hoe is alles gelopen en hoe ziet het er momenteel uit? De Open Gymmers: overal mini Primers...

Lees meer

HOW TO SET-UP A LIVE CLASS

Dit is een korte gids die in grote lijnen uitlegt hoe wij onze live lessen geven via Zoom. We hopen hiermee nog meer mensen te inspireren en op weg te helpen!

Lees meer

BLIJF BINNEN, MAAR BLIJF VOORAL BEWEGEN

De instructies zijn intussen cristal clear... Blijf binnen, maar bovenal, BLIJF VOORAL BEWEGEN!

Lees meer

Professionals vs goeie DIY's

Waarom kiezen wij er in onze gym voor om bepaalde dingen zelf te doen en niet gewoon te delegeren aan anderen? Wel daar is een reden voor!

Lees meer

Drie Van Oostjes die zich aan iets zetten, dat geeft vonken!

Wat begon als een rustige zaterdag veranderde plots in een mega productieve namiddag en de toevoeging van 100 vierkante meter aan de Primer. #teamvanoostknalt

Lees meer

Overnight WHAT???

Overnight oats en waarom ik denk dat iedereen dit zou moeten kennen. Lees verder en vul eindelijk die ongelooflijke leegte in je leven!

Lees meer

Primer Booty'k

Een heerlijk chill- of werkmoment in de gezellige vibes die de Primer fam met zich meebrengt? Ecologische en mega hippe producten shoppen? @ Primer Booty'k!

Lees meer

Hoe crazy is team Primer!?

Best wel geflipt hoor! Waarom op 1 plaats blijven met de sportschool als je ook van plaats A naar B(eter) kunt? #elkedageenkleinbeetjebeter

Lees meer

Van een one man show naar een geweldig team van intussen 13 toppers!

Een kort stukje over de super dynamische groei van de lesgevers van Team Primer, waarom was/is dit nodig en op welke manier is alles gelopen? Content of niet?

Lees meer

Hét succesverhaal achter POWER POP-UP

Nieuw concept van We're All Athletes. POWER POP-UP. De geweldige krachttraining doorheen het jaar worden at random verder gezet. Plaats en tijd krijg je tijdig!

Lees meer

Trends volgen we ze beter wel of niet?

We zien ze overal passeren fitness trends, sommigen zijn blijvend, anderen verdwijnen al snel weer. Op welke trends pikken we nu best in en op welke niet?

Lees meer

Doggy Walks @ Primer

Kan je je hond meebrengen naar de Primer? Wat gebeurt er dan juist als die niet graag blijft stilzetten en liever wil gaan wandelen? Dan doen we dat natuurlijk!

Lees meer

Slaap optimalisatie tips by Jasper

Slaaptips volledig uit de praktijk. Mogelijks wat dingen die je al deed, maar hier en daar misschien iets nieuws dat je leven zou kunnen veranderen, for real!

Lees meer

Hoe herken ik een plek waar ik WIL sporten in plaats van MOET sporten?

WILLEN sporten in plaats van MOETEN is ongetwijfeld goud! Ontdek hier op welke manieren je deze plek kan ontdekken/creëren voor jezelf en zo levenslang bewegen en progressie kan garanderen.

Lees meer

Taxi service @ Primer

Als het binnen onze mogelijkheden ligt zullen we vanuit Primer ALTIJD die extra doen. We besparen absoluut niet op vlak van klantgerichtheid, never ever.

Lees meer

5 Basics die absoluut onmisbaar zijn voor een goeie groepsles

Sporten in groep is heerlijk, maar moet op de juiste manier gebeuren. 5 absolute basics die onmisbaar zijn voor een goeie groepsles, KOMOP DAN!

Lees meer

3 Fouten die je wil vermijden bij het zoeken naar een personal trainer

Als je sterker en gezonder wil worden heb je begeleiding nodig. Deze tips helpen je de juiste trainer te zoeken voor jouw personal training of sport avontuur.

23 oktober 2019

Ontdek meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x