Doggy Walks @ Primer

Honden zijn meer dan welkom @ Primer da's een waarheid als een koe!

Gewoon mega zalig om die schattige honden te zien chillen en hangen en genieten van aaikes en aandacht, LEUK!

Meestal chillen ze gewoon langs hun baasje die aan het workouten is of chillen ze in de Booty'k waar er wat andere mensen zitten, ...

Soms is een hond zo actief en speels dat beide onmogelijk zijn, wat gebeurt er dan?
Wel daarover gaat deze korte story.

Enige tijd geleden, kwam er een meisje sporten doorheen de avond en had haar hond mee.
Ze vertelde dat ze aan het verhuizen was en eigenlijk heel het huis al ongeveer leeg was of toch het deel waar de hond zat. Toen ze wilde vertrekken was de hond zo hard aan het 'triest zijn' (want dat doen honden soms heel goed) dat ze besloot om 'm toch maar mee te nemen.

Eens @ Primer vertelde ze: 'hij is heel actief, maar wel echt braaf'. Als hij te lastig zou doen, zou ze er wel gewoon mee naar huis gaan. Ik dacht bij mezelf hoe stom zou dat zijn, zorgeloos willen sporten, goed doen voor je hond en uiteindelijk beide maar half en half kunnen doen.

Anyway, de Power Pop Up begon en ik zat wat te computeren met m'n nieuwe vriend. Alles verliep vrij rustig tot de hond in kwestie toch regelmatig begon te blaffen. Dog whisperer als ik ben, probeerde ik 'm stil te krijgen, tevergeefs...
Het ging van een beetje blaffen naar steeds wat meer blaffen, dus ik besloot er dan toch maar mee buiten te gaan.
Efficiënt als ik ben, nam ik m'n oortjes mee zodat ik wat productief kon zijn tijdens het wandelen. We hebben gelopen en gespeeld, gewandeld en ons vooral niet verveelt. De doggo had een epische avondwandeling, de dame in kwestie heeft heerlijk zorgeloos kunnen sporten en ik heb telefoontjes kunnen doen. Van die calls die al lang moesten gebeuren én heb m'n eerste audio content opgenomen, WIN WIN ofni ofwel!?

Regelmatig tijdens het wandelen ging ik even tot binnen om iedereen gerust te stellen dat de hond nog steeds in leven was en om de hond te tonen dat z'n baasje er ook nog was uiteraard. Alweer een super plezante beleving @ Primer, merci daarvoor!

Enkele dagen later kreeg ik een zakje met een 'bedankt' kaartje en chocolaatjes. 'Merci je had echt niet moeten gaan wandelen, ik had wel gewoon naar huis gegaan dan'. Zalig die attentie, maar dat was écht écht niet nodig. De core hier is mensen zorgeloos laten sporten en een gezellige tijd laten beleven. Zolang het binnen onze mogelijkheden ligt zullen we er dan ook ALLES aan doen dit met veel plezier te voorzien. 

Allright vrienden, tot in de Primer of tot een volgende story!

Groeten

Jasper

Doggy Walks @ Primer

Primer opent op 23 locaties in Leuven, Gent, Limburg en Antwerpen

Graag ga ik in volgende blogs iets dieper in op elke fase apart. Hoe is alles gelopen en hoe ziet het er momenteel uit? De Open Gymmers: overal mini Primers...

Lees meer

Waarom is sporten in quarantaine ZO goed?

Waarom is sporten of fitnessen in quarantaine net zo moeilijk? Er zijn zo veel opties om online te kunnen en toch is het voor de meesten onder ons een enorme opgave...

Lees meer

FASE 1: De Open Gymmers

Graag ga ik in volgende blogs iets dieper in op elke fase apart. Hoe is alles gelopen en hoe ziet het er momenteel uit? De Open Gymmers: overal mini Primers...

Lees meer

HOW TO SET-UP A LIVE CLASS

Dit is een korte gids die in grote lijnen uitlegt hoe wij onze live lessen geven via Zoom. We hopen hiermee nog meer mensen te inspireren en op weg te helpen!

Lees meer

BLIJF BINNEN, MAAR BLIJF VOORAL BEWEGEN

De instructies zijn intussen cristal clear... Blijf binnen, maar bovenal, BLIJF VOORAL BEWEGEN!

Lees meer

Professionals vs goeie DIY's

Waarom kiezen wij er in onze gym voor om bepaalde dingen zelf te doen en niet gewoon te delegeren aan anderen? Wel daar is een reden voor!

Lees meer

De Primer overstroomt!?

Afgelopen Zomer deden we een crazy switch van 1.0 naar 2.0, hoewel de ruimte een heel stuk groter was... Was er dat ene best stevige probleem: wateroverlast.

Lees meer

Drie Van Oostjes die zich aan iets zetten, dat geeft vonken!

Wat begon als een rustige zaterdag veranderde plots in een mega productieve namiddag en de toevoeging van 100 vierkante meter aan de Primer. #teamvanoostknalt

Lees meer

Overnight WHAT???

Overnight oats en waarom ik denk dat iedereen dit zou moeten kennen. Lees verder en vul eindelijk die ongelooflijke leegte in je leven!

Lees meer

Primer Booty'k

Een heerlijk chill- of werkmoment in de gezellige vibes die de Primer fam met zich meebrengt? Ecologische en mega hippe producten shoppen? @ Primer Booty'k!

Lees meer

Hoe crazy is team Primer!?

Best wel geflipt hoor! Waarom op 1 plaats blijven met de sportschool als je ook van plaats A naar B(eter) kunt? #elkedageenkleinbeetjebeter

Lees meer

Van een one man show naar een geweldig team van intussen 13 toppers!

Een kort stukje over de super dynamische groei van de lesgevers van Team Primer, waarom was/is dit nodig en op welke manier is alles gelopen? Content of niet?

Lees meer

Hét succesverhaal achter POWER POP-UP

Nieuw concept van We're All Athletes. POWER POP-UP. De geweldige krachttraining doorheen het jaar worden at random verder gezet. Plaats en tijd krijg je tijdig!

Lees meer

Trends volgen we ze beter wel of niet?

We zien ze overal passeren fitness trends, sommigen zijn blijvend, anderen verdwijnen al snel weer. Op welke trends pikken we nu best in en op welke niet?

Lees meer

Slaap optimalisatie tips by Jasper

Slaaptips volledig uit de praktijk. Mogelijks wat dingen die je al deed, maar hier en daar misschien iets nieuws dat je leven zou kunnen veranderen, for real!

Lees meer

Hoe herken ik een plek waar ik WIL sporten in plaats van MOET sporten?

WILLEN sporten in plaats van MOETEN is ongetwijfeld goud! Ontdek hier op welke manieren je deze plek kan ontdekken/creëren voor jezelf en zo levenslang bewegen en progressie kan garanderen.

Lees meer

Taxi service @ Primer

Als het binnen onze mogelijkheden ligt zullen we vanuit Primer ALTIJD die extra doen. We besparen absoluut niet op vlak van klantgerichtheid, never ever.

Lees meer

5 Basics die absoluut onmisbaar zijn voor een goeie groepsles

Sporten in groep is heerlijk, maar moet op de juiste manier gebeuren. 5 absolute basics die onmisbaar zijn voor een goeie groepsles, KOMOP DAN!

Lees meer

3 Fouten die je wil vermijden bij het zoeken naar een personal trainer

Als je sterker en gezonder wil worden heb je begeleiding nodig. Deze tips helpen je de juiste trainer te zoeken voor jouw personal training of sport avontuur.

23 oktober 2019

Ontdek meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x