Drie Van Oostjes die zich aan iets zetten, dat geeft vonken!

Hoe loopt dat eigenlijk zo een zaterdag namiddag @ Primer?
Alle lessen zijn gedaan, maar Primer is open tot 21u op zaterdag, wat gebeurt er dan in die tijd?`

Meestal gebeurt er van alles en nog wat. Administratieve taken, nieuwe dingen bouwen, herstellingen, kuisen, ... Een zaterdag is zo gevarieerd, maar er zal altijd wel iets te doen zijn. Zaterdag is ook de ideale moment om even te komen hangen of shoppen in de Booty'k, dus er hangt steeds een heerlijke gezellige sfeer.

Meestal wandelt de Lucci wel even binnen om te kijken wat zijn volgende project wordt.
Ook afgelopen zaterdag was dat zo, project barkruk verhogen (hierover mogelijks later meer). Uitbreiden in ruimte zat er sowieso aan te komen en we moesten even een efficiënte keuze naar afsluiten/verwarmen toe maken, dus plots kwam alles iets sneller dan gepland.
Ikzelf dacht gewoon snel even 1 isolatiepaneel recht te zetten en vroeg daarom even de hulp van m'n zus en onze vader (de Lucci).

Even proberen en al snel merkte we dat het echt onmogelijk was. De panelen waren heel groot en vooral heel zwaar, dus het was echt onbegonnen werk. Wij even aan het nadenken, nog wat andere opties uitgeprobeerd, maar tevergeefs. Aangezien wij Van Oostjes niet opgeven en echt harde werkers zijn, moest er nog een andere mogelijkheid zijn.

Er waren enkele sterke kerels aan het trainen @ Primer (dat gebeurt wel al eens) ennnnn die waren meer dan bereid te helpen, zalig dat ons kent ons sfeertje dat hier hangt.
Met de hulp van deze 2 beren gingen die platen als niks omhoog, dus gingen we gewoon even door tot alles volledig stond. Na de plaatsing van die platen hebben we alles nog gekuist en BAM 100m2 extra voor Primer.

Achteraf heb ik zelf nog een paar keer gezegd 'wtf hebben wij eigenlijk net gedaan.' Da's dus wat er gebeurt als ge drie Van Oostjes even loslaat op een zaterdagmiddag. Intussen ook weeral heerlijke quality time met de zus en den daddy gehad.

Dikke dikke merci aan alles en iedereen dat we dit kunnen en mogen doen!

#elkedageenkleinbeetjebeter

Jasper

Drie Van Oostjes die zich aan iets zetten, dat geeft vonken!

Primer opent op 23 locaties in Leuven, Gent, Limburg en Antwerpen

Graag ga ik in volgende blogs iets dieper in op elke fase apart. Hoe is alles gelopen en hoe ziet het er momenteel uit? De Open Gymmers: overal mini Primers...

Lees meer

Waarom is sporten in quarantaine ZO goed?

Waarom is sporten of fitnessen in quarantaine net zo moeilijk? Er zijn zo veel opties om online te kunnen en toch is het voor de meesten onder ons een enorme opgave...

Lees meer

FASE 1: De Open Gymmers

Graag ga ik in volgende blogs iets dieper in op elke fase apart. Hoe is alles gelopen en hoe ziet het er momenteel uit? De Open Gymmers: overal mini Primers...

Lees meer

HOW TO SET-UP A LIVE CLASS

Dit is een korte gids die in grote lijnen uitlegt hoe wij onze live lessen geven via Zoom. We hopen hiermee nog meer mensen te inspireren en op weg te helpen!

Lees meer

BLIJF BINNEN, MAAR BLIJF VOORAL BEWEGEN

De instructies zijn intussen cristal clear... Blijf binnen, maar bovenal, BLIJF VOORAL BEWEGEN!

Lees meer

Professionals vs goeie DIY's

Waarom kiezen wij er in onze gym voor om bepaalde dingen zelf te doen en niet gewoon te delegeren aan anderen? Wel daar is een reden voor!

Lees meer

De Primer overstroomt!?

Afgelopen Zomer deden we een crazy switch van 1.0 naar 2.0, hoewel de ruimte een heel stuk groter was... Was er dat ene best stevige probleem: wateroverlast.

Lees meer

Overnight WHAT???

Overnight oats en waarom ik denk dat iedereen dit zou moeten kennen. Lees verder en vul eindelijk die ongelooflijke leegte in je leven!

Lees meer

Primer Booty'k

Een heerlijk chill- of werkmoment in de gezellige vibes die de Primer fam met zich meebrengt? Ecologische en mega hippe producten shoppen? @ Primer Booty'k!

Lees meer

Hoe crazy is team Primer!?

Best wel geflipt hoor! Waarom op 1 plaats blijven met de sportschool als je ook van plaats A naar B(eter) kunt? #elkedageenkleinbeetjebeter

Lees meer

Van een one man show naar een geweldig team van intussen 13 toppers!

Een kort stukje over de super dynamische groei van de lesgevers van Team Primer, waarom was/is dit nodig en op welke manier is alles gelopen? Content of niet?

Lees meer

Hét succesverhaal achter POWER POP-UP

Nieuw concept van We're All Athletes. POWER POP-UP. De geweldige krachttraining doorheen het jaar worden at random verder gezet. Plaats en tijd krijg je tijdig!

Lees meer

Trends volgen we ze beter wel of niet?

We zien ze overal passeren fitness trends, sommigen zijn blijvend, anderen verdwijnen al snel weer. Op welke trends pikken we nu best in en op welke niet?

Lees meer

Doggy Walks @ Primer

Kan je je hond meebrengen naar de Primer? Wat gebeurt er dan juist als die niet graag blijft stilzetten en liever wil gaan wandelen? Dan doen we dat natuurlijk!

Lees meer

Slaap optimalisatie tips by Jasper

Slaaptips volledig uit de praktijk. Mogelijks wat dingen die je al deed, maar hier en daar misschien iets nieuws dat je leven zou kunnen veranderen, for real!

Lees meer

Hoe herken ik een plek waar ik WIL sporten in plaats van MOET sporten?

WILLEN sporten in plaats van MOETEN is ongetwijfeld goud! Ontdek hier op welke manieren je deze plek kan ontdekken/creëren voor jezelf en zo levenslang bewegen en progressie kan garanderen.

Lees meer

Taxi service @ Primer

Als het binnen onze mogelijkheden ligt zullen we vanuit Primer ALTIJD die extra doen. We besparen absoluut niet op vlak van klantgerichtheid, never ever.

Lees meer

5 Basics die absoluut onmisbaar zijn voor een goeie groepsles

Sporten in groep is heerlijk, maar moet op de juiste manier gebeuren. 5 absolute basics die onmisbaar zijn voor een goeie groepsles, KOMOP DAN!

Lees meer

3 Fouten die je wil vermijden bij het zoeken naar een personal trainer

Als je sterker en gezonder wil worden heb je begeleiding nodig. Deze tips helpen je de juiste trainer te zoeken voor jouw personal training of sport avontuur.

23 oktober 2019

Ontdek meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x