Hoe crazy is team Primer!?

Zo zo, hieronder volgt een korte story die voor een stukje illustreert hoe crazy Team Primer wel niet is.

Tot het einde van afgelopen zomer bevond de locatie 'Primer' zich in Hal5 (prachtige tijden), een geweldig gemeenschappelijk project in Kessel-Lo. We zaten daar op ongeveer 120m2 (nu hebben we ongeveer 420m2) wat dus een heel stukje kleiner was.
Doorheen de zomer was er plots de opportuniteit om in de grote zaal te kunnen verblijven.

Concreet kregen we de mogelijkheid de grote zaal (350m2) te huren, MAAR de downside was... slechts voor 17 dagen. Wat zouden de meesten denken, oei oei, da's niet de moeite... laat maar zitten. Heeft Primer er lang over moeten nadenken, niet echt, crazy als we zijn konden we deze kans niet laten schieten het was dus een ja.

Op 14 juli was er Camping Flamingo in de grote hal in Hal5 en wel tot 18u. Vanaf dan was de hal leeg en konden we huren. Op 1/08 was er opnieuw een evenement en moestenn we de hal terug krijgen alsof er nooit iemand geweest was. WHUT!?

Zo gezegd zo gedaan, stuurden we een bericht uit aan alle lesgevers en Open Gymmers, we gaan de Primer moven... naar waar dan!? Naar de grote zaal ernaast... Voor hoe lang!? Uiteraard verklaarden mensen ons een beetje zot en terecht. We zijn gewoon ook echt wel graag zot.
Rond 16u die dag van Camping Flamingo begonnen door voorbereiding en rond 18u konden we eindelijk de grote zaal in. We hebben non stop doorgeknald met een geweldig team van helpende handen. Lise maakte heerlijke chili en uiteraard was er free Nocco voor iedereen, op die manier konden we eindigen net voor middernacht en de details de dag erna fiksen.

Voor deze geflipte verhuis bestelde we iets meer dan 5 ton aan extra materiaal. Een veel grotere ruimte en vooral het vooruitzicht op een verhuis naar de Vaart waar we sowieso deze ruimte hadden, zorgde ervoor dat dit een logische keuze was. Alles ging volledig zonder problemen, tot het materiaal toekwam... Dat was toch iets meer in volume dan gedacht. IKEA voor gevorderde, dus naast de verhuis kregen we ook ongelooflijk veel uitpak en in elkaar zet hulp van alle kanten.

Gelachen, gevloekt, plezier gemaakt en vooral ongelooflijk genoten. De puntjes op de 'I' zetten duurde iets langer dan verwacht, maar het resultaat mocht er absoluut zijn! Dikke merci aan iedereen die deel uitgemaakt heeft op welke manier ook van deze crazy verhuis, amai!

Moraal van de story, wij zullen met Team Primer heel ver gaan om non stop te gaan voor de meest optimale versie. Al vraagt dat regelmatig wel wat crazyness. Tweede moraal van het verhaal, we hebben echt een ongelooflijke community doen ontstaan waar ook wij niet van konden dromen. De geweldige movement die we keer op keer kunnen creëren voor dingen zoals deze crazy verhuis is gewoon echt heerlijk. Op nog ongelooflijk veel van deze kansen en mogelijkheden en in de tussentijd cheers!

Grootste dank u evaaaaah aan al deze toppers!


Hoe crazy is team Primer!?

Primer opent op 23 locaties in Leuven, Gent, Limburg en Antwerpen

Graag ga ik in volgende blogs iets dieper in op elke fase apart. Hoe is alles gelopen en hoe ziet het er momenteel uit? De Open Gymmers: overal mini Primers...

Lees meer

Waarom is sporten in quarantaine ZO goed?

Waarom is sporten of fitnessen in quarantaine net zo moeilijk? Er zijn zo veel opties om online te kunnen en toch is het voor de meesten onder ons een enorme opgave...

Lees meer

FASE 1: De Open Gymmers

Graag ga ik in volgende blogs iets dieper in op elke fase apart. Hoe is alles gelopen en hoe ziet het er momenteel uit? De Open Gymmers: overal mini Primers...

Lees meer

HOW TO SET-UP A LIVE CLASS

Dit is een korte gids die in grote lijnen uitlegt hoe wij onze live lessen geven via Zoom. We hopen hiermee nog meer mensen te inspireren en op weg te helpen!

Lees meer

BLIJF BINNEN, MAAR BLIJF VOORAL BEWEGEN

De instructies zijn intussen cristal clear... Blijf binnen, maar bovenal, BLIJF VOORAL BEWEGEN!

Lees meer

Professionals vs goeie DIY's

Waarom kiezen wij er in onze gym voor om bepaalde dingen zelf te doen en niet gewoon te delegeren aan anderen? Wel daar is een reden voor!

Lees meer

De Primer overstroomt!?

Afgelopen Zomer deden we een crazy switch van 1.0 naar 2.0, hoewel de ruimte een heel stuk groter was... Was er dat ene best stevige probleem: wateroverlast.

Lees meer

Drie Van Oostjes die zich aan iets zetten, dat geeft vonken!

Wat begon als een rustige zaterdag veranderde plots in een mega productieve namiddag en de toevoeging van 100 vierkante meter aan de Primer. #teamvanoostknalt

Lees meer

Overnight WHAT???

Overnight oats en waarom ik denk dat iedereen dit zou moeten kennen. Lees verder en vul eindelijk die ongelooflijke leegte in je leven!

Lees meer

Primer Booty'k

Een heerlijk chill- of werkmoment in de gezellige vibes die de Primer fam met zich meebrengt? Ecologische en mega hippe producten shoppen? @ Primer Booty'k!

Lees meer

Van een one man show naar een geweldig team van intussen 13 toppers!

Een kort stukje over de super dynamische groei van de lesgevers van Team Primer, waarom was/is dit nodig en op welke manier is alles gelopen? Content of niet?

Lees meer

Hét succesverhaal achter POWER POP-UP

Nieuw concept van We're All Athletes. POWER POP-UP. De geweldige krachttraining doorheen het jaar worden at random verder gezet. Plaats en tijd krijg je tijdig!

Lees meer

Trends volgen we ze beter wel of niet?

We zien ze overal passeren fitness trends, sommigen zijn blijvend, anderen verdwijnen al snel weer. Op welke trends pikken we nu best in en op welke niet?

Lees meer

Doggy Walks @ Primer

Kan je je hond meebrengen naar de Primer? Wat gebeurt er dan juist als die niet graag blijft stilzetten en liever wil gaan wandelen? Dan doen we dat natuurlijk!

Lees meer

Slaap optimalisatie tips by Jasper

Slaaptips volledig uit de praktijk. Mogelijks wat dingen die je al deed, maar hier en daar misschien iets nieuws dat je leven zou kunnen veranderen, for real!

Lees meer

Hoe herken ik een plek waar ik WIL sporten in plaats van MOET sporten?

WILLEN sporten in plaats van MOETEN is ongetwijfeld goud! Ontdek hier op welke manieren je deze plek kan ontdekken/creëren voor jezelf en zo levenslang bewegen en progressie kan garanderen.

Lees meer

Taxi service @ Primer

Als het binnen onze mogelijkheden ligt zullen we vanuit Primer ALTIJD die extra doen. We besparen absoluut niet op vlak van klantgerichtheid, never ever.

Lees meer

5 Basics die absoluut onmisbaar zijn voor een goeie groepsles

Sporten in groep is heerlijk, maar moet op de juiste manier gebeuren. 5 absolute basics die onmisbaar zijn voor een goeie groepsles, KOMOP DAN!

Lees meer

3 Fouten die je wil vermijden bij het zoeken naar een personal trainer

Als je sterker en gezonder wil worden heb je begeleiding nodig. Deze tips helpen je de juiste trainer te zoeken voor jouw personal training of sport avontuur.

23 oktober 2019

Ontdek meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x