Hoe herken ik een plek waar ik WIL sporten in plaats van MOET sporten?

1. WELKOM EN UNIEK GEVOEL - Je wil niet het zoveelste nummertje zijn. Het is helemaal ok als niet iedereen je bij naam kent, maar de mensen die je lesgeven/regelmatig zien moeten daar wel mee bezig zijn. Overall moet de sfeer 'hé je bent hier echt welkom' overheersen! Als je slechtgezind binnenwandelt zou je eigenlijk meteen een glimlach moeten krijgen en minstenssss met een glimlach buitenwandelen. Is dat niet het geval? You're not gonna stay...

2. PASSIEEEE - Niks is zo sexy en uitnodigend als mensen die met passie bezig zijn. Van de persoon achter de balie tot de lesgever is handelen met passie echt een gamechanger. Dit moet terugkomen tot in de kleinste details. Die mensen en die plek gaan écht het verschil voor je maken!

3. POSITIVITEIT - Eender wanneer en in welke stemming je de sportschool of fitness of wat dan ook binnenloopt, je moet meteen overladen worden met positiviteit. Enthousiasme, een glimlach, een compliment, een leuk woordje, allemaal dingen die bijdragen tot een positieve sfeer en ervaring in de gym. Kom je op zo'n plek, dan zal je zien dat 99% van de mensen dezelfde positiviteit meedragen! De enkelingen die zagen en klagen zullen er op een natuurlijke manier uitgefilterd worden.

4. SERVICE - Alles moet binnen de mogelijkheden liggen, zonder twijfel. Een plek waar je terecht kan met uw eigen specifieke vraag of probleem en waar geluisterd wordt, da's een plek waar je wil blijven!

5. OPENHEID - Heeft hij het over openingsuren? Neeeeen joh dat bedoel ik niet... Open voor voorstellen, feedback, verbetering, maar ook kritiek. Een open mind die ontvankelijk is en vooral klaar is om effectief in acht te nemen wat er gezegd wordt. Al te vaak komen we op plaatsen of zijn we bij mensen die we op een positieve manier willen helpen met feedback. Of het nu rechtstreeks of onrechtstreeks is, als er niets met die feedback gedaan wordt, lijdt dat op termijn sowieso tot frustratie. Dus komaan, zoek die openheid op!

Hoe herken ik een plek waar ik WIL sporten in plaats van MOET sporten?

Primer opent op 23 locaties in Leuven, Gent, Limburg en Antwerpen

Graag ga ik in volgende blogs iets dieper in op elke fase apart. Hoe is alles gelopen en hoe ziet het er momenteel uit? De Open Gymmers: overal mini Primers...

Lees meer

Waarom is sporten in quarantaine ZO goed?

Waarom is sporten of fitnessen in quarantaine net zo moeilijk? Er zijn zo veel opties om online te kunnen en toch is het voor de meesten onder ons een enorme opgave...

Lees meer

FASE 1: De Open Gymmers

Graag ga ik in volgende blogs iets dieper in op elke fase apart. Hoe is alles gelopen en hoe ziet het er momenteel uit? De Open Gymmers: overal mini Primers...

Lees meer

HOW TO SET-UP A LIVE CLASS

Dit is een korte gids die in grote lijnen uitlegt hoe wij onze live lessen geven via Zoom. We hopen hiermee nog meer mensen te inspireren en op weg te helpen!

Lees meer

BLIJF BINNEN, MAAR BLIJF VOORAL BEWEGEN

De instructies zijn intussen cristal clear... Blijf binnen, maar bovenal, BLIJF VOORAL BEWEGEN!

Lees meer

Professionals vs goeie DIY's

Waarom kiezen wij er in onze gym voor om bepaalde dingen zelf te doen en niet gewoon te delegeren aan anderen? Wel daar is een reden voor!

Lees meer

De Primer overstroomt!?

Afgelopen Zomer deden we een crazy switch van 1.0 naar 2.0, hoewel de ruimte een heel stuk groter was... Was er dat ene best stevige probleem: wateroverlast.

Lees meer

Drie Van Oostjes die zich aan iets zetten, dat geeft vonken!

Wat begon als een rustige zaterdag veranderde plots in een mega productieve namiddag en de toevoeging van 100 vierkante meter aan de Primer. #teamvanoostknalt

Lees meer

Overnight WHAT???

Overnight oats en waarom ik denk dat iedereen dit zou moeten kennen. Lees verder en vul eindelijk die ongelooflijke leegte in je leven!

Lees meer

Primer Booty'k

Een heerlijk chill- of werkmoment in de gezellige vibes die de Primer fam met zich meebrengt? Ecologische en mega hippe producten shoppen? @ Primer Booty'k!

Lees meer

Hoe crazy is team Primer!?

Best wel geflipt hoor! Waarom op 1 plaats blijven met de sportschool als je ook van plaats A naar B(eter) kunt? #elkedageenkleinbeetjebeter

Lees meer

Van een one man show naar een geweldig team van intussen 13 toppers!

Een kort stukje over de super dynamische groei van de lesgevers van Team Primer, waarom was/is dit nodig en op welke manier is alles gelopen? Content of niet?

Lees meer

Hét succesverhaal achter POWER POP-UP

Nieuw concept van We're All Athletes. POWER POP-UP. De geweldige krachttraining doorheen het jaar worden at random verder gezet. Plaats en tijd krijg je tijdig!

Lees meer

Trends volgen we ze beter wel of niet?

We zien ze overal passeren fitness trends, sommigen zijn blijvend, anderen verdwijnen al snel weer. Op welke trends pikken we nu best in en op welke niet?

Lees meer

Doggy Walks @ Primer

Kan je je hond meebrengen naar de Primer? Wat gebeurt er dan juist als die niet graag blijft stilzetten en liever wil gaan wandelen? Dan doen we dat natuurlijk!

Lees meer

Slaap optimalisatie tips by Jasper

Slaaptips volledig uit de praktijk. Mogelijks wat dingen die je al deed, maar hier en daar misschien iets nieuws dat je leven zou kunnen veranderen, for real!

Lees meer

Taxi service @ Primer

Als het binnen onze mogelijkheden ligt zullen we vanuit Primer ALTIJD die extra doen. We besparen absoluut niet op vlak van klantgerichtheid, never ever.

Lees meer

5 Basics die absoluut onmisbaar zijn voor een goeie groepsles

Sporten in groep is heerlijk, maar moet op de juiste manier gebeuren. 5 absolute basics die onmisbaar zijn voor een goeie groepsles, KOMOP DAN!

Lees meer

3 Fouten die je wil vermijden bij het zoeken naar een personal trainer

Als je sterker en gezonder wil worden heb je begeleiding nodig. Deze tips helpen je de juiste trainer te zoeken voor jouw personal training of sport avontuur.

23 oktober 2019

Ontdek meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x