Primer opent op 23 locaties in Leuven, Gent, Limburg en Antwerpen

There's no place like Primer, het doet ons uiteraard enorm deugd om deze zin meerdere keren per dag te lezen, maarrrrr wat als Primer niet meer beschikbaar is omwille van?

We maken er het beste van, there's no place like Primer en there's no place like home... koud kunstje? Min of meer... Wat moest er gebeuren om deze fase on point te krijgen? Welk materiaal was er beschikbaar? Van rack tot dumbell to bar, plate, plyo box, echo bike, ... letterlijk voor elke stuk materiaal kregen we een vraag.

Laten we de Primer die toe moet dan opnieuw openen op 23 plaatsen over heel België!

Opnieuw een volledig excel bestand met al het materiaal en de dagprijzen, contracten en wat voorbereide instagram skillzzzzzz, we hebben zeker geleerd uit de vorige lockdown! Een tikkeltje sneller dan de ticketsale van Tomorrowland, zo ging het bij Primer. Op letterlijke enkele minuten stond 90% van het materiaal in pre-order!

Alle pre-orders kregen dan ook het materiaal dat ze gevraagd hadden, daarbovenop konden we nog enkelen anderen helpen en BAM there's no place like Primer @ Home!

Hieronder voor jullie met veel plezier een overview van alle nieuwe mini Primers verspreid over België!Links Vincent - Primer - Leuven

Rechts Tom - Primer - LeuvenLinks Team Claerman - Primer - Leuven

Rechts Stanley - No Primer - LimburgLinks Stamo - No Primer - Gent

Rechts Simo - Primer - LeuvenLinks Siemen - No Primer - Leuven

Rechts Kristiaan & Sandra - Primer - LeuvenLinks Piet - No Primer - Leuven

Rechts Philippe - No Primer - AntwerpenLinks Nathan - Primer - Leuven

Rechts Mohamedv - No Primer - LeuvenLinks Marieke - Primer - Leuven

Rechts Maarten - Primer - LeuvenLinks Lode - Primer - Leuven

Rechts Liam - No Primer - LeuvenLinks Laurens - No Primer - Limburg

Rechts Junior - No Primer - LeuvenLinks Gertjan - No Primer - Leuven

Rechts Ellen - Primer - LeuvenLinks Christian - No Primer - Limburg

Rechts Jolien - Primer - Leuven
Ali - Primer - Limburg

"Train your mind to see the good in every situation"

Met dit motto zijn wij het COVID-19 avontuur opnieuw aangegaan. 

Graag gedaan mannekes, heel graag gedaan!

Nu volop uitkijken naar de heropening!

Liefs Lise en Jasper


Primer opent op 23 locaties in Leuven, Gent, Limburg en Antwerpen

Waarom is sporten in quarantaine ZO goed?

Waarom is sporten of fitnessen in quarantaine net zo moeilijk? Er zijn zo veel opties om online te kunnen en toch is het voor de meesten onder ons een enorme opgave...

Lees meer

FASE 1: De Open Gymmers

Graag ga ik in volgende blogs iets dieper in op elke fase apart. Hoe is alles gelopen en hoe ziet het er momenteel uit? De Open Gymmers: overal mini Primers...

Lees meer

HOW TO SET-UP A LIVE CLASS

Dit is een korte gids die in grote lijnen uitlegt hoe wij onze live lessen geven via Zoom. We hopen hiermee nog meer mensen te inspireren en op weg te helpen!

Lees meer

BLIJF BINNEN, MAAR BLIJF VOORAL BEWEGEN

De instructies zijn intussen cristal clear... Blijf binnen, maar bovenal, BLIJF VOORAL BEWEGEN!

Lees meer

Professionals vs goeie DIY's

Waarom kiezen wij er in onze gym voor om bepaalde dingen zelf te doen en niet gewoon te delegeren aan anderen? Wel daar is een reden voor!

Lees meer

De Primer overstroomt!?

Afgelopen Zomer deden we een crazy switch van 1.0 naar 2.0, hoewel de ruimte een heel stuk groter was... Was er dat ene best stevige probleem: wateroverlast.

Lees meer

Drie Van Oostjes die zich aan iets zetten, dat geeft vonken!

Wat begon als een rustige zaterdag veranderde plots in een mega productieve namiddag en de toevoeging van 100 vierkante meter aan de Primer. #teamvanoostknalt

Lees meer

Overnight WHAT???

Overnight oats en waarom ik denk dat iedereen dit zou moeten kennen. Lees verder en vul eindelijk die ongelooflijke leegte in je leven!

Lees meer

Primer Booty'k

Een heerlijk chill- of werkmoment in de gezellige vibes die de Primer fam met zich meebrengt? Ecologische en mega hippe producten shoppen? @ Primer Booty'k!

Lees meer

Hoe crazy is team Primer!?

Best wel geflipt hoor! Waarom op 1 plaats blijven met de sportschool als je ook van plaats A naar B(eter) kunt? #elkedageenkleinbeetjebeter

Lees meer

Van een one man show naar een geweldig team van intussen 13 toppers!

Een kort stukje over de super dynamische groei van de lesgevers van Team Primer, waarom was/is dit nodig en op welke manier is alles gelopen? Content of niet?

Lees meer

Hét succesverhaal achter POWER POP-UP

Nieuw concept van We're All Athletes. POWER POP-UP. De geweldige krachttraining doorheen het jaar worden at random verder gezet. Plaats en tijd krijg je tijdig!

Lees meer

Trends volgen we ze beter wel of niet?

We zien ze overal passeren fitness trends, sommigen zijn blijvend, anderen verdwijnen al snel weer. Op welke trends pikken we nu best in en op welke niet?

Lees meer

Doggy Walks @ Primer

Kan je je hond meebrengen naar de Primer? Wat gebeurt er dan juist als die niet graag blijft stilzetten en liever wil gaan wandelen? Dan doen we dat natuurlijk!

Lees meer

Slaap optimalisatie tips by Jasper

Slaaptips volledig uit de praktijk. Mogelijks wat dingen die je al deed, maar hier en daar misschien iets nieuws dat je leven zou kunnen veranderen, for real!

Lees meer

Hoe herken ik een plek waar ik WIL sporten in plaats van MOET sporten?

WILLEN sporten in plaats van MOETEN is ongetwijfeld goud! Ontdek hier op welke manieren je deze plek kan ontdekken/creëren voor jezelf en zo levenslang bewegen en progressie kan garanderen.

Lees meer

Taxi service @ Primer

Als het binnen onze mogelijkheden ligt zullen we vanuit Primer ALTIJD die extra doen. We besparen absoluut niet op vlak van klantgerichtheid, never ever.

Lees meer

5 Basics die absoluut onmisbaar zijn voor een goeie groepsles

Sporten in groep is heerlijk, maar moet op de juiste manier gebeuren. 5 absolute basics die onmisbaar zijn voor een goeie groepsles, KOMOP DAN!

Lees meer

3 Fouten die je wil vermijden bij het zoeken naar een personal trainer

Als je sterker en gezonder wil worden heb je begeleiding nodig. Deze tips helpen je de juiste trainer te zoeken voor jouw personal training of sport avontuur.

23 oktober 2019

Ontdek meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x