Professionals vs goeie DIY's

Eerst en vooral gaat het hier niet om dingen die de Primer zelf aanbiedt... daar hebben we een niet normaal geweldig team voor. Alle lesconcepten, coaching uren en trainingensmomenten worden integraal opgevangen door een geweldig team van intussen 13 knapperds. Merci daarvoor aan Team Primer!

Het gaat hier om dingen zoals de inrichting, de isolatie, het materiaal, ...

De Lucci is intussen een fenomeen dat absoluut niet meer weg te denken is uit Primer. Het is bijna onmogelijk alle stories die we hier samen meegemaakt hebben uit te schrijven. Wat ik wel kan zeggen is dat we op het moment zelf al eens durven vloeken, maar dat ik wel ZO content ben dat wij elke keer opnieuw kiezen om dingen zelf te doen.

De bar en alle andere houtwerk heeft een verhaal én geweldig veel karakter. Vader, zoon en dochter met de hulp van heel wat mensen in en rond de Primer. De isolatie is net hetzelfde verhaal. Hadden we een firma kunnen vragen om alles te isoleren? Yes, hadden we zeker kunnen doen. Had ons dat heel wat werk bespaard? Zeker en vast wel. Zijn we toch content dat wij het zelf gedaan hebben, absoluut! De geweldige momenten en het feit dat dit veel meer karakter geeft aan de ruimte.

Hard werk van team Van Oost. Wat geklungel en wat gewaagde praktijken, maar alles is toe en geïsoleerd... man zijn wij trots op dat werk! Elke avond kan ik terugkijken op het geweldige werk dat wij zelf gedaan hebben, de geweldige herinneringen en grappige momenten. De moeilijke situaties waar we keer op keer een oplossing voor vinden.

Er zijn uiteraard dingen die we écht niet zelf kunnen, daarvoor kiezen we om samen te werken met gepassioneerde mensen. Van de merken in Booty'k tot de logo's en lettering van Primer, de geweldige muurschildering, ... Er is zo veel talent in en rond Leuven, daarom zijn we ook heel content dat we hen de geweldige kans kunnen geven dit te delen met iedereen die bij ons passeert.

Dus bij deze even een moment om iedereen die z'n handen ooit al eens uit de mouwen stak te bedanken deze geweldige plaats mee te vormen.
MERCI AAN IEDEREEN DIE MET HART EN ZIEL OP EENDER WELKE MANIER DEEL UITMAAKT VAN DE PRIMER EN ALLES WAAR DAARBIJ HOORT!

Love you guys, all of you!

Professionals vs goeie DIY's

Primer opent op 23 locaties in Leuven, Gent, Limburg en Antwerpen

Graag ga ik in volgende blogs iets dieper in op elke fase apart. Hoe is alles gelopen en hoe ziet het er momenteel uit? De Open Gymmers: overal mini Primers...

Lees meer

Waarom is sporten in quarantaine ZO goed?

Waarom is sporten of fitnessen in quarantaine net zo moeilijk? Er zijn zo veel opties om online te kunnen en toch is het voor de meesten onder ons een enorme opgave...

Lees meer

FASE 1: De Open Gymmers

Graag ga ik in volgende blogs iets dieper in op elke fase apart. Hoe is alles gelopen en hoe ziet het er momenteel uit? De Open Gymmers: overal mini Primers...

Lees meer

HOW TO SET-UP A LIVE CLASS

Dit is een korte gids die in grote lijnen uitlegt hoe wij onze live lessen geven via Zoom. We hopen hiermee nog meer mensen te inspireren en op weg te helpen!

Lees meer

BLIJF BINNEN, MAAR BLIJF VOORAL BEWEGEN

De instructies zijn intussen cristal clear... Blijf binnen, maar bovenal, BLIJF VOORAL BEWEGEN!

Lees meer

De Primer overstroomt!?

Afgelopen Zomer deden we een crazy switch van 1.0 naar 2.0, hoewel de ruimte een heel stuk groter was... Was er dat ene best stevige probleem: wateroverlast.

Lees meer

Drie Van Oostjes die zich aan iets zetten, dat geeft vonken!

Wat begon als een rustige zaterdag veranderde plots in een mega productieve namiddag en de toevoeging van 100 vierkante meter aan de Primer. #teamvanoostknalt

Lees meer

Overnight WHAT???

Overnight oats en waarom ik denk dat iedereen dit zou moeten kennen. Lees verder en vul eindelijk die ongelooflijke leegte in je leven!

Lees meer

Primer Booty'k

Een heerlijk chill- of werkmoment in de gezellige vibes die de Primer fam met zich meebrengt? Ecologische en mega hippe producten shoppen? @ Primer Booty'k!

Lees meer

Hoe crazy is team Primer!?

Best wel geflipt hoor! Waarom op 1 plaats blijven met de sportschool als je ook van plaats A naar B(eter) kunt? #elkedageenkleinbeetjebeter

Lees meer

Van een one man show naar een geweldig team van intussen 13 toppers!

Een kort stukje over de super dynamische groei van de lesgevers van Team Primer, waarom was/is dit nodig en op welke manier is alles gelopen? Content of niet?

Lees meer

Hét succesverhaal achter POWER POP-UP

Nieuw concept van We're All Athletes. POWER POP-UP. De geweldige krachttraining doorheen het jaar worden at random verder gezet. Plaats en tijd krijg je tijdig!

Lees meer

Trends volgen we ze beter wel of niet?

We zien ze overal passeren fitness trends, sommigen zijn blijvend, anderen verdwijnen al snel weer. Op welke trends pikken we nu best in en op welke niet?

Lees meer

Doggy Walks @ Primer

Kan je je hond meebrengen naar de Primer? Wat gebeurt er dan juist als die niet graag blijft stilzetten en liever wil gaan wandelen? Dan doen we dat natuurlijk!

Lees meer

Slaap optimalisatie tips by Jasper

Slaaptips volledig uit de praktijk. Mogelijks wat dingen die je al deed, maar hier en daar misschien iets nieuws dat je leven zou kunnen veranderen, for real!

Lees meer

Hoe herken ik een plek waar ik WIL sporten in plaats van MOET sporten?

WILLEN sporten in plaats van MOETEN is ongetwijfeld goud! Ontdek hier op welke manieren je deze plek kan ontdekken/creëren voor jezelf en zo levenslang bewegen en progressie kan garanderen.

Lees meer

Taxi service @ Primer

Als het binnen onze mogelijkheden ligt zullen we vanuit Primer ALTIJD die extra doen. We besparen absoluut niet op vlak van klantgerichtheid, never ever.

Lees meer

5 Basics die absoluut onmisbaar zijn voor een goeie groepsles

Sporten in groep is heerlijk, maar moet op de juiste manier gebeuren. 5 absolute basics die onmisbaar zijn voor een goeie groepsles, KOMOP DAN!

Lees meer

3 Fouten die je wil vermijden bij het zoeken naar een personal trainer

Als je sterker en gezonder wil worden heb je begeleiding nodig. Deze tips helpen je de juiste trainer te zoeken voor jouw personal training of sport avontuur.

23 oktober 2019

Ontdek meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x