Taxi service @ Primer

Een kleine anekdote vanuit de Primer

Enige tijd geleden, kwam er iemand voor de eerste keer binnengewandeld hier in de Primer, ze was geïnteresseerd in de Power Pop Ups. Ze wilde eigenlijk graag meteen meedoen wanneer ze binnenwandelde, maar wist niet goed of dat zomaar ging.

Primer zou Primer niet zijn als we daar niet gewoon mega open voor stonden. Duuuus dat lag met andere woorden binnen de mogelijkheden, maar plots dook er een nieuwe uitdaging op. We love challenges, dus bring it on. De dame in kwestie moest haar bus halen en dat ging onmogelijk als ze de Booty meedeed én te voet tot aan het Engels Plein moest.

Primer to the rescue, het voorstel was dat ze een lift in onze geweldige Strong Bike (hiermee gaan we on Tour bij bedrijven Power Pop Ups geven) kreeg en zo toch nog de Booty kon meeknallen! GIJ MEENT DEES!? Dat zegt genoeg denk ik en zo geschiedde.

Booty geknald, erna samen de bakfiets op richting Engels Plein. Op 't gemakske biken tot daar en intussen babbelke doen, heel wat waardevolle feedback gekregen, ZALIG! Dikke merci, high five succes op de bus en tot snel.

Wat gebeurt er enige tijd later? Het meisje neemt een abo en komt hier wekelijks meerdere keren knallen. Was de doorslaggevende reden de bike rit? Dat maakt helemaal niet uit, da's ook niet de moraal van het verhaal. Weet gewoon dat extra service bieden binnen de mogelijkheden altijd een positief verhaal is. Er is vanaf dat moment een unieke connectie ontstaan tussen haar en de Primer, want ze heeft iets meegemaakt waar ze positief over kan vertellen. Da's echt gewoon goud! 

Als het binnen onze mogelijkheden ligt zullen we vanuit Primer ALTIJD die extra doen. We besparen absoluut niet op vlak van klantgerichtheid, never ever.

ER IS MEER...

Enige tijd later, een gelijkaardige situatie. Meisje die hier traint eindigt de Power Pop Up en vindt haar fietssleuteltje niet. Mee gezocht, alles gecheckt, niks gevonden. Ze moest tot aan de Capuceinevoer (toch dikke KM van de Primer), maar niemand kon haar komen halen... Primer to the rescue, opnieuw een heerlijk bakfiets ritje, ne zalige glimlach en dikke merci.

Achteraf een berichtje gekregen dat de sleutel terug gevonden was in haar eigen tas (classic) en nogmaals een geweldige danku voor de plezante rit en unieke service. Alweer een geweldig verhaal dat we voor altijd meedragen, HEERLIJK!

Dus een zeer warme oproep, if you need us & het ligt binnen onze mogelijkheden, dan zijn we absoluut daar voor u!

Tot snel

Jasper
Team PrimerTaxi service @ Primer

Primer opent op 23 locaties in Leuven, Gent, Limburg en Antwerpen

Graag ga ik in volgende blogs iets dieper in op elke fase apart. Hoe is alles gelopen en hoe ziet het er momenteel uit? De Open Gymmers: overal mini Primers...

Lees meer

Waarom is sporten in quarantaine ZO goed?

Waarom is sporten of fitnessen in quarantaine net zo moeilijk? Er zijn zo veel opties om online te kunnen en toch is het voor de meesten onder ons een enorme opgave...

Lees meer

FASE 1: De Open Gymmers

Graag ga ik in volgende blogs iets dieper in op elke fase apart. Hoe is alles gelopen en hoe ziet het er momenteel uit? De Open Gymmers: overal mini Primers...

Lees meer

HOW TO SET-UP A LIVE CLASS

Dit is een korte gids die in grote lijnen uitlegt hoe wij onze live lessen geven via Zoom. We hopen hiermee nog meer mensen te inspireren en op weg te helpen!

Lees meer

BLIJF BINNEN, MAAR BLIJF VOORAL BEWEGEN

De instructies zijn intussen cristal clear... Blijf binnen, maar bovenal, BLIJF VOORAL BEWEGEN!

Lees meer

Professionals vs goeie DIY's

Waarom kiezen wij er in onze gym voor om bepaalde dingen zelf te doen en niet gewoon te delegeren aan anderen? Wel daar is een reden voor!

Lees meer

De Primer overstroomt!?

Afgelopen Zomer deden we een crazy switch van 1.0 naar 2.0, hoewel de ruimte een heel stuk groter was... Was er dat ene best stevige probleem: wateroverlast.

Lees meer

Drie Van Oostjes die zich aan iets zetten, dat geeft vonken!

Wat begon als een rustige zaterdag veranderde plots in een mega productieve namiddag en de toevoeging van 100 vierkante meter aan de Primer. #teamvanoostknalt

Lees meer

Overnight WHAT???

Overnight oats en waarom ik denk dat iedereen dit zou moeten kennen. Lees verder en vul eindelijk die ongelooflijke leegte in je leven!

Lees meer

Primer Booty'k

Een heerlijk chill- of werkmoment in de gezellige vibes die de Primer fam met zich meebrengt? Ecologische en mega hippe producten shoppen? @ Primer Booty'k!

Lees meer

Hoe crazy is team Primer!?

Best wel geflipt hoor! Waarom op 1 plaats blijven met de sportschool als je ook van plaats A naar B(eter) kunt? #elkedageenkleinbeetjebeter

Lees meer

Van een one man show naar een geweldig team van intussen 13 toppers!

Een kort stukje over de super dynamische groei van de lesgevers van Team Primer, waarom was/is dit nodig en op welke manier is alles gelopen? Content of niet?

Lees meer

Hét succesverhaal achter POWER POP-UP

Nieuw concept van We're All Athletes. POWER POP-UP. De geweldige krachttraining doorheen het jaar worden at random verder gezet. Plaats en tijd krijg je tijdig!

Lees meer

Trends volgen we ze beter wel of niet?

We zien ze overal passeren fitness trends, sommigen zijn blijvend, anderen verdwijnen al snel weer. Op welke trends pikken we nu best in en op welke niet?

Lees meer

Doggy Walks @ Primer

Kan je je hond meebrengen naar de Primer? Wat gebeurt er dan juist als die niet graag blijft stilzetten en liever wil gaan wandelen? Dan doen we dat natuurlijk!

Lees meer

Slaap optimalisatie tips by Jasper

Slaaptips volledig uit de praktijk. Mogelijks wat dingen die je al deed, maar hier en daar misschien iets nieuws dat je leven zou kunnen veranderen, for real!

Lees meer

Hoe herken ik een plek waar ik WIL sporten in plaats van MOET sporten?

WILLEN sporten in plaats van MOETEN is ongetwijfeld goud! Ontdek hier op welke manieren je deze plek kan ontdekken/creëren voor jezelf en zo levenslang bewegen en progressie kan garanderen.

Lees meer

5 Basics die absoluut onmisbaar zijn voor een goeie groepsles

Sporten in groep is heerlijk, maar moet op de juiste manier gebeuren. 5 absolute basics die onmisbaar zijn voor een goeie groepsles, KOMOP DAN!

Lees meer

3 Fouten die je wil vermijden bij het zoeken naar een personal trainer

Als je sterker en gezonder wil worden heb je begeleiding nodig. Deze tips helpen je de juiste trainer te zoeken voor jouw personal training of sport avontuur.

23 oktober 2019

Ontdek meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x