Van een one man show naar een geweldig team van intussen 13 toppers!

Primer, oh Primer wat een geweldige trip so far
Rond deze periode exact 2 jaar geleden was Primer geen one man show meer, dus hoe begon dat dan en waarom was dat nodig?

Bij de opstart van Primer gaf ikzelf nog fulltime parkour training voor Cirkus in Beweging in Leuven. Op die manier is alles dus gestart als iets on the side, een extraatje naast m'n full time job.
Maandag tot vrijdag gaf ik Parkour van 16u30-22u ervoor en erna waren er personal coaching slots ennnn ik had elke dag va 18-20u vrij voor Power Pop Ups.
Op zaterdag en zondag was er een gelijkaardige combo.

Met andere woorden waren er elke dag 2 Power Pop Ups 1tje om 18u en 1tje om 19u. Crazy om hieraan terug te denken als je weet dat we op dit moment gemiddeld tussen 8 en 11 Power Pop Ups per dag doen. Er waren toen ook gewoon maar 2 concepten, dat zijn er intussen een 10-tal geworden en er komen er steeds bij.

Anyway, er kwam toen regelmatig de vraag kunnen we geen Power Pop Up doen die iets later start, want ik vind het episch, maar starten om 20u haal ik niet... Wel dus...

Svekke
Er was ene kerel die echt de meest motivated guy ever was, hij zou de Power Pop Ups zelfs bijna zelf kunnen geven... De Svekke, vol energie, enthousiasme en zeker en vast ALTIJD aanwezig!
Niet veel later volgde er dan ook de vraag of de Svekke het zag zitten een uurke extra te geven voor de mensen die enkel later konden...
Ik had niemand beter kunnen vinden om de Power Pop Ups mee te trekken en was dan ook zeeeeer content toen hij die vraag beantwoordde met 'We zen derect eweg!'

BAM plots was ik niet meer alleen, maar wat veel belangrijker was, dankzij deze geweldige kerel konden nu meer mensen genieten van het zorgeloze sporten en plezier maken tijdens de Power Pop Ups. Mega credits to deze geweldige topper daarvoor! De Primer is voor een heel groot deel kunnen worden wat het vandaag is dankzij jou man!

Andrew
Die zomer leerden we Andrew (Rubi) echt goed kennen, hij kwam vaker en vaker trainen @ Primer en was dan ook de volgende topper om ons team te joinen. Intussen waren we dus een klein groepje geworden, zalig! De zomer is altijd een kalmere periode en dat was echt ideaal om alles qua werking voor ons 'nieuwe' groepje on point te krijgen. Andrew was de man die altijd klaar stond voor eender wat er te doen was en was daarbovenop ook bewegingsexpert en mega getalenteerde Powerlifter!

Eens de zomer gepasseerd was, was er uiteraard weer een periode van opbouw naar heel wat nieuwe mensen, concepten, materiaal, ruimte, ... Het begon op administratief vlak ook allemaal echt veel te worden om volledig alleen te trekken.

Lise
Lise Van Oost, woorden zijn niet voldoende om te beschrijven wat jij al voor Primer gedaan hebt. Oprecht niet normaal deze vrouw, wat een hardwerkende duizendpoot. Op korte tijd kon Lise stoppen met haar vorige job en startte ze fulltime bij Primer als mijn rechterhand, niet simpel.
Haar jobsomschrijving was de meest onduidelijke ooit, ze deed zowat alles wat er maar gedaan moest worden om de Primer te maken tot wat ie nu is.

Intussen zijn er zaken die al heel wat duidelijker zijn, maar is en blijft ze zonder twijfel het 'vrouwelijke' gezicht van Primer en of ze dat verdient, wat een top madame.
Voor zij die nu nog steeds twijfelen, Lise is m'n zus en niet m'n vriendinnetje.

Svekke, Rubi, Lise en Jasper
Als plezierig groepje van 4 groeide alles sneller en sneller en het was meteen tijd voor onze eerste officiële 'Primer zoekt extra team members' post op social media.

Instant echt veel respons, dat was de eerste keer dat er echt mensen ons benaderden die we niet kenden.
Zo zalig om te merken dat mensen echt deel van ons team WILLEN uitmaken.

Florien en Jürgen
Een geweldige combo van vrouwelijk enthousiasme en de rust en controle die een man kan brengen dat waren Flokko en de Nys! Een creatieve duizendpoot van de Vloanders en ne Metcon Master van Malinois, wat een team. Met de komst van deze knallers konden we echt spreken over Team Primer. We waren geen groepje meer, maar echt een team, leuk!

De Jo
De start van het geweldige nieuwe jaar hebben we dan nog net samen met de Jo kunnen inzetten. Iemand die non stop de allerbeste versie van zichzelf laat zien @ Primer! 2019 hebben we dus met andere woorden nog net ingezet als team van 7. Intussen zijn we met 13, dus wat gebeurde er dan nog?

Lode, Eline en Simon
Allemaal drukke levens en voor bijna iedereen nog een full time job erbij. Niet simpel om alles gecombineerd te krijgen, tegelijkertijd blijft de Primer groeien en ontdekken meer en meer mensen dit awesome concept. Extra concepten, nieuwe lesmomenten zelfs volledige dagen die ingevuld werden, ... Tijd voor extra ondersteuning en positieve toevoeging aan dit nu al mega awesome team.

Min of meer gelijktijdig of toch heel kort op elkaar werden we met veel plezier vergezeld door Lode, Eline en Simon alweer 3 absolute toppers van formaat. Een mix van mensen die we al kenden en nog absoluut niet, heel leuk. Intussen merkten we ook hoe het niet altijd even makkelijk meer was om met iedereen samen af te spreken.

Iedereen heeft een aparte agenda en voor bijna niemand was de Primer echt een hoofdberoep. Meteen een interessante uitdaging voor heel team Primer, maar toch bleven we ook als team groeien. Samen chillen en hangen, samen opleidingen volgen, samen naar Duitsland, elkaar birthday presents kopen, ... Mensen die elkaar nog niet of nog niet goed kenden werden echt friends en ook buiten Primer ontstond er veel meer tussen het team.

Jolien, Karolien en Laurens
Als kers op de taart en stilaan het einde van deze blog kwam Jolien, met intussen haar eigen kine zaak @ Primer erbij, wat een vrouw! Enthousiasme en energie voor 1393013 man, niet normaal. Ook Karolien iemand met zo veel expertise, vond haar tweede thuis hier. Wat een zaligheid om ook jouw als member in ons team te hebben.
Last but not least de Lau, elke ochtend de goedgezindheid zelve, volledig vanuit passie om mensen te helpen. Puur het genot van lesgeven en mensen helpen naar the next level drijft je. Ook jij werd instant een crazy toevoeging aan het team.

Uiteraard kan ik de dank van mezelf en heel de Primer aan jullie niet voldoende verwoorden, maar toch aan iedereen een ongelooflijk oprechte merci want wat een geweldig verhaal is dat jongens!
De wekelijkse reacties over hoe awesome deze plek is geven ons allen zo veel positieve energie ook als het eens wat moeilijker gaat. BIG LOVE!
#elkedageenkleinbeetjebeter dankzij dit allergeweldigste team!

Veel liefde voor jullie!

Greeeeets

Jasper

Van een one man show naar een geweldig team van intussen 13 toppers!

Primer opent op 23 locaties in Leuven, Gent, Limburg en Antwerpen

Graag ga ik in volgende blogs iets dieper in op elke fase apart. Hoe is alles gelopen en hoe ziet het er momenteel uit? De Open Gymmers: overal mini Primers...

Lees meer

Waarom is sporten in quarantaine ZO goed?

Waarom is sporten of fitnessen in quarantaine net zo moeilijk? Er zijn zo veel opties om online te kunnen en toch is het voor de meesten onder ons een enorme opgave...

Lees meer

FASE 1: De Open Gymmers

Graag ga ik in volgende blogs iets dieper in op elke fase apart. Hoe is alles gelopen en hoe ziet het er momenteel uit? De Open Gymmers: overal mini Primers...

Lees meer

HOW TO SET-UP A LIVE CLASS

Dit is een korte gids die in grote lijnen uitlegt hoe wij onze live lessen geven via Zoom. We hopen hiermee nog meer mensen te inspireren en op weg te helpen!

Lees meer

BLIJF BINNEN, MAAR BLIJF VOORAL BEWEGEN

De instructies zijn intussen cristal clear... Blijf binnen, maar bovenal, BLIJF VOORAL BEWEGEN!

Lees meer

Professionals vs goeie DIY's

Waarom kiezen wij er in onze gym voor om bepaalde dingen zelf te doen en niet gewoon te delegeren aan anderen? Wel daar is een reden voor!

Lees meer

De Primer overstroomt!?

Afgelopen Zomer deden we een crazy switch van 1.0 naar 2.0, hoewel de ruimte een heel stuk groter was... Was er dat ene best stevige probleem: wateroverlast.

Lees meer

Drie Van Oostjes die zich aan iets zetten, dat geeft vonken!

Wat begon als een rustige zaterdag veranderde plots in een mega productieve namiddag en de toevoeging van 100 vierkante meter aan de Primer. #teamvanoostknalt

Lees meer

Overnight WHAT???

Overnight oats en waarom ik denk dat iedereen dit zou moeten kennen. Lees verder en vul eindelijk die ongelooflijke leegte in je leven!

Lees meer

Primer Booty'k

Een heerlijk chill- of werkmoment in de gezellige vibes die de Primer fam met zich meebrengt? Ecologische en mega hippe producten shoppen? @ Primer Booty'k!

Lees meer

Hoe crazy is team Primer!?

Best wel geflipt hoor! Waarom op 1 plaats blijven met de sportschool als je ook van plaats A naar B(eter) kunt? #elkedageenkleinbeetjebeter

Lees meer

Hét succesverhaal achter POWER POP-UP

Nieuw concept van We're All Athletes. POWER POP-UP. De geweldige krachttraining doorheen het jaar worden at random verder gezet. Plaats en tijd krijg je tijdig!

Lees meer

Trends volgen we ze beter wel of niet?

We zien ze overal passeren fitness trends, sommigen zijn blijvend, anderen verdwijnen al snel weer. Op welke trends pikken we nu best in en op welke niet?

Lees meer

Doggy Walks @ Primer

Kan je je hond meebrengen naar de Primer? Wat gebeurt er dan juist als die niet graag blijft stilzetten en liever wil gaan wandelen? Dan doen we dat natuurlijk!

Lees meer

Slaap optimalisatie tips by Jasper

Slaaptips volledig uit de praktijk. Mogelijks wat dingen die je al deed, maar hier en daar misschien iets nieuws dat je leven zou kunnen veranderen, for real!

Lees meer

Hoe herken ik een plek waar ik WIL sporten in plaats van MOET sporten?

WILLEN sporten in plaats van MOETEN is ongetwijfeld goud! Ontdek hier op welke manieren je deze plek kan ontdekken/creëren voor jezelf en zo levenslang bewegen en progressie kan garanderen.

Lees meer

Taxi service @ Primer

Als het binnen onze mogelijkheden ligt zullen we vanuit Primer ALTIJD die extra doen. We besparen absoluut niet op vlak van klantgerichtheid, never ever.

Lees meer

5 Basics die absoluut onmisbaar zijn voor een goeie groepsles

Sporten in groep is heerlijk, maar moet op de juiste manier gebeuren. 5 absolute basics die onmisbaar zijn voor een goeie groepsles, KOMOP DAN!

Lees meer

3 Fouten die je wil vermijden bij het zoeken naar een personal trainer

Als je sterker en gezonder wil worden heb je begeleiding nodig. Deze tips helpen je de juiste trainer te zoeken voor jouw personal training of sport avontuur.

23 oktober 2019

Ontdek meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x