Waarom is sporten in quarantaine ZO goed?

Sporten in quarantaine... ik kan het aantal opties niet meer bijhouden en toch is het ZO moeilijk om ons eraan te zetten... hoe komt dat toch?

 Ik vind geen optie die bij me past? Alleen is maar alleen? Ik heb er de discipline voor... Bwa, zo lang zal die quarantaine toch ook niet duren!?

De tweede wave

Intussen beginnen we duidelijk allemaal te merken dat we nog wel even in deze situatie zullen zitten. Volgens Maggie zal het zeker nog 8 weken duren. Wat is het probleem met een standaard dag en een bureau job? Wel zitten, of je het nu wil inzien of niet, maar zitten is het nieuwe roken. Niets zo slecht voor je lichaam als een zittende job en het daarbij horende gebrek aan beweging.

De standaard dag en dat is buiten COVID-19 gerekend verplicht ons bijna allemaal om te 'verplaatsen' naar het werk, maar nu valt ook die fysieke verplaatsing weg. In beweging blijven is meer dan ooit belangrijk, je hoort het langs alle kanten en beseft het ergens zelf ook wel. 

Toch heeft een grote groep onder ons (inclusief mezelf) het heel moeilijk om te blijven bewegen... waarom is dat dan exact? Onze dagen zijn plots zo anders dan anders, we hebben totaal andere gewoontes en gebruiken en daarbij vaak een enorm gebrek aan structuur.

Alles en zeker de workout die je 'plande' te doen, wordt op de lange baan geschoven, want het is toch maar een online ding dat je op eender welk moment van de dag kan volgen. Wat is dan de oplossing? LIVE ONLINE WORKOUTS!

 


Live workouts zijn DE oplossing. 

Je volgt alles volledig online, krijgt live feedback en aangepaste oefeningen en bovenal... Je brengt opnieuw structuur in je dag. Plezier, kwalitatieve workouts en sociaal contact zijn zonder twijfel de GROTE voordelen van onze live online workouts. Persoonlijk krijgen we enorm vaak te horen dat de workouts eindelijk terug structuur brengen in een veel te chaotische dag.

MERCI OM TERUG STRUCTUUR IN MIJN DAG TE BRENGEN!

Hetgeen je hierdoor mentaal mee bereikt is onvoorstelbaar, aangezien je terug structuur in je dag brengt. Je spreekt een vast moment af met een coach en aantal vrienden en BAM structuur, duidelijkheid en een heerlijke workout maken opnieuw deel uit van je (dagelijkse) leven!

Vraag je GRATIS TRY OUT vandaag nog aan en breng structuur, beweging en gezondheid in je dag, KOMOP!


Waarom is sporten in quarantaine  ZO goed?

Primer opent op 23 locaties in Leuven, Gent, Limburg en Antwerpen

Graag ga ik in volgende blogs iets dieper in op elke fase apart. Hoe is alles gelopen en hoe ziet het er momenteel uit? De Open Gymmers: overal mini Primers...

Lees meer

FASE 1: De Open Gymmers

Graag ga ik in volgende blogs iets dieper in op elke fase apart. Hoe is alles gelopen en hoe ziet het er momenteel uit? De Open Gymmers: overal mini Primers...

Lees meer

HOW TO SET-UP A LIVE CLASS

Dit is een korte gids die in grote lijnen uitlegt hoe wij onze live lessen geven via Zoom. We hopen hiermee nog meer mensen te inspireren en op weg te helpen!

Lees meer

BLIJF BINNEN, MAAR BLIJF VOORAL BEWEGEN

De instructies zijn intussen cristal clear... Blijf binnen, maar bovenal, BLIJF VOORAL BEWEGEN!

Lees meer

Professionals vs goeie DIY's

Waarom kiezen wij er in onze gym voor om bepaalde dingen zelf te doen en niet gewoon te delegeren aan anderen? Wel daar is een reden voor!

Lees meer

De Primer overstroomt!?

Afgelopen Zomer deden we een crazy switch van 1.0 naar 2.0, hoewel de ruimte een heel stuk groter was... Was er dat ene best stevige probleem: wateroverlast.

Lees meer

Drie Van Oostjes die zich aan iets zetten, dat geeft vonken!

Wat begon als een rustige zaterdag veranderde plots in een mega productieve namiddag en de toevoeging van 100 vierkante meter aan de Primer. #teamvanoostknalt

Lees meer

Overnight WHAT???

Overnight oats en waarom ik denk dat iedereen dit zou moeten kennen. Lees verder en vul eindelijk die ongelooflijke leegte in je leven!

Lees meer

Primer Booty'k

Een heerlijk chill- of werkmoment in de gezellige vibes die de Primer fam met zich meebrengt? Ecologische en mega hippe producten shoppen? @ Primer Booty'k!

Lees meer

Hoe crazy is team Primer!?

Best wel geflipt hoor! Waarom op 1 plaats blijven met de sportschool als je ook van plaats A naar B(eter) kunt? #elkedageenkleinbeetjebeter

Lees meer

Van een one man show naar een geweldig team van intussen 13 toppers!

Een kort stukje over de super dynamische groei van de lesgevers van Team Primer, waarom was/is dit nodig en op welke manier is alles gelopen? Content of niet?

Lees meer

Hét succesverhaal achter POWER POP-UP

Nieuw concept van We're All Athletes. POWER POP-UP. De geweldige krachttraining doorheen het jaar worden at random verder gezet. Plaats en tijd krijg je tijdig!

Lees meer

Trends volgen we ze beter wel of niet?

We zien ze overal passeren fitness trends, sommigen zijn blijvend, anderen verdwijnen al snel weer. Op welke trends pikken we nu best in en op welke niet?

Lees meer

Doggy Walks @ Primer

Kan je je hond meebrengen naar de Primer? Wat gebeurt er dan juist als die niet graag blijft stilzetten en liever wil gaan wandelen? Dan doen we dat natuurlijk!

Lees meer

Slaap optimalisatie tips by Jasper

Slaaptips volledig uit de praktijk. Mogelijks wat dingen die je al deed, maar hier en daar misschien iets nieuws dat je leven zou kunnen veranderen, for real!

Lees meer

Hoe herken ik een plek waar ik WIL sporten in plaats van MOET sporten?

WILLEN sporten in plaats van MOETEN is ongetwijfeld goud! Ontdek hier op welke manieren je deze plek kan ontdekken/creëren voor jezelf en zo levenslang bewegen en progressie kan garanderen.

Lees meer

Taxi service @ Primer

Als het binnen onze mogelijkheden ligt zullen we vanuit Primer ALTIJD die extra doen. We besparen absoluut niet op vlak van klantgerichtheid, never ever.

Lees meer

5 Basics die absoluut onmisbaar zijn voor een goeie groepsles

Sporten in groep is heerlijk, maar moet op de juiste manier gebeuren. 5 absolute basics die onmisbaar zijn voor een goeie groepsles, KOMOP DAN!

Lees meer

3 Fouten die je wil vermijden bij het zoeken naar een personal trainer

Als je sterker en gezonder wil worden heb je begeleiding nodig. Deze tips helpen je de juiste trainer te zoeken voor jouw personal training of sport avontuur.

23 oktober 2019

Ontdek meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x