De Booty

De (PPU) Booty

In deze Power Pop Up hebben we 10 verschillende bewegingen, allemaal gericht op ons prachtig onderstel.
Deze oefeningen worden gesplit door de In Betweeners, misschien bekend van de Gewone Power Pop Up.
Uiteraard wordt dit alles ondersteund door de ongelooflijk opzwepende Booty Music!

Qua complexiteit staat de Booty ongeveer gelijk aan de Pro, maar dan puur lower body.
De Booty wisselt net zoals de Pro om de 4-5 weken van circuit.

Een ultimate lower body workout of een strakke booty klinkt als muziek in jeoren?
Meer dan welkom, dames en heren!

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden: klik hier voor de video!

Weet je niet waar te beginnen of heb je liever een nog persoonlijkere aanpak, stuur dan gerust een mailtje voor wat extra informatie naar info@primeracademy.be

De Booty

De Conditioning

Fan van de Sweat, maar je wil vooral conditie in het volledige spectrum trainen? We hebben hier een conditie training die zowel het uithoudingsvermogen zal verbeteren als de technische sklls op de verschillende cardio toestellen.

Lees meer

De Metcon

Een training die kracht en cardio in een uitdagende groepsfeer brengt. Dit concept is een soort crosstraining die het beste van twee werelden combineert. De nadruk ligt op techniek en controle van de beweging daarna komt het presterende aspect

Lees meer

De Gewone

Het babytje, hieruit is alles gestart.. Basic instapmodel voor letterlijk iedereen! Uitdagend op je eigen niveau, ook voor de ultimate pro's.

Lees meer

De Pro

Verschillende oefeningen, meer materiaal eigen gewichten. In de Pro is het veel makkelijke om je eigen trainingsdoel na te streven.

Lees meer

De Sweat

Het concept 'sweat' staat voor hoge intensiteit gefocust op je conditie verbeteren. Cardio toestellen worden afgewisseld met core verstevigende oefeningen. Zweten zal je zeker!

Lees meer

De Pump

Personal Coaching in kleine groep met voor iedereen een persoonlijke schema. Je kiest hier vooraf om te focussen op massa en kracht of op aflijnen als je doel voornamelijk 'strakker' worden is.

Lees meer

On Tour

Dezelfde vertrouwde en oerdegelijke Power Pop Ups, maar dan op de plek waar jij wil. Motiverende en doordachte groepslessen met persoonlijke begeleiding. Alleen in Leuven? Niet per se, on Tour wil zeggen dat wij op locatie werken. Vertel het ons gerust!

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x