De Pro

De Power Pop Up Pro...

Nummer 2 in de rij, een beetje de kleine broer en tegelijk de grote broer van de Gewone Power Pop Up.

Tijdens de Pro werken we met 14 verschillende oefeningen waarbij extra materiaal gebruikt wordt.
Dit circuit blijft voor aan 4-5 tal weken hetzelfde.
De pro is niet per se zwaarder of minder zwaar dan de Gewone PPU, maar wel complexer.
In deze PPU kan je veel meer je eigen trainingsdoel steken.
Je kan meer variƫren in uitvoering en zelfs in belasting.

Als je gerichter je eigen trainingsdoel in je workout wil steken of als je veel verschillende oefeningen en materiaal wil leren kennen, dan ben je bij de Pro zeker aan het juiste adres!
Laat je niet afschrikken, er is voldoendeuitleg en coaching voor iedereen.
Als je nog niet ultiem ervaren bent, geen probleem!

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden: klik hier voor de video!

Weet je niet waar te beginnen of heb je liever een nog persoonlijkere aanpak, stuur dan gerust een mailtje voor wat extra informatie naar info@primeracademy.be

De Pro

De Conditioning

Fan van de Sweat, maar je wil vooral conditie in het volledige spectrum trainen? We hebben hier een conditie training die zowel het uithoudingsvermogen zal verbeteren als de technische sklls op de verschillende cardio toestellen.

Lees meer

De Booty

De Booty, 100% focus op je onderlichaam. Niet de classic bodyweight squats en lunges, maar de real deal! Strong lower body & Booty pump gegarandeerd!

Lees meer

De Metcon

Een training die kracht en cardio in een uitdagende groepsfeer brengt. Dit concept is een soort crosstraining die het beste van twee werelden combineert. De nadruk ligt op techniek en controle van de beweging daarna komt het presterende aspect

Lees meer

De Gewone

Het babytje, hieruit is alles gestart.. Basic instapmodel voor letterlijk iedereen! Uitdagend op je eigen niveau, ook voor de ultimate pro's.

Lees meer

De Sweat

Het concept 'sweat' staat voor hoge intensiteit gefocust op je conditie verbeteren. Cardio toestellen worden afgewisseld met core verstevigende oefeningen. Zweten zal je zeker!

Lees meer

De Pump

Personal Coaching in kleine groep met voor iedereen een persoonlijke schema. Je kiest hier vooraf om te focussen op massa en kracht of op aflijnen als je doel voornamelijk 'strakker' worden is.

Lees meer

On Tour

Dezelfde vertrouwde en oerdegelijke Power Pop Ups, maar dan op de plek waar jij wil. Motiverende en doordachte groepslessen met persoonlijke begeleiding. Alleen in Leuven? Niet per se, on Tour wil zeggen dat wij op locatie werken. Vertel het ons gerust!

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x