Kine

Kinesitherapie is van onschatbare waarde als het gaat om het herstel en behoud van onze fysieke gezondheid. Het speelt een essentiële rol bij het verminderen van pijn, het bevorderen van herstel na letsel of operatie, en het verbeteren van de algemene functionaliteit van het lichaam.

Welkom op de pagina van Jolle, uw kinesist bij Primer! Ik ben gepassioneerd door sport en een gezonde levensstijl, maar begrijp ook hoe frustrerend het kan zijn om door blessures te worden tegengehouden. Of het nu gaat om een klein probleem, een operatie of een aanhoudende klacht, ik geloof dat iedereen het verdient om comfortabel en pijnvrij te kunnen leven. Bij mij staat een individuele aanpak, aangepast aan uw specifieke behoeften, centraal.

Samen zoeken we naar de oorzaak van uw probleem. Met behulp van open communicatie, aanpassingen in uw dagelijks leven, beweging en revalidatietechnieken vinden we samen een oplossing. Het is belangrijk om zowel uw fysieke als mentale gezondheid in evenwicht te houden, dus laten we samen werken aan een gezonde geest in een gezond lichaam!

Naast het kine gedeelte kunt ge bij mij ook terecht voor een complete bewegingsanalyse. De laatste tijd spits ik me enorm toe op lopen recreatief of met een bepaalde focus, bijvoorbeeld een marathon. Ik voorzie u met plezier van een loopanalyse, de nodige info om efficiënter te bewegen en de juiste kracht oefeningen ter ondersteuning van uw prestaties.

Opleidingen 

Ik heb een bachelor in revalidatiewetenschappen en kinesitherapie, een master in sportkinesitherapie van de KUL, en een postgraduaat in manuele therapie van de UGent. Ik ben ook een gecertificeerde Loop Analist en heb een certificaat voor Advanced Dry Needling.

Hoe reserveren en wat mee te brengen?

Het is eenvoudig om een afspraak te maken bij mij. Ge kunt u registreren als patiënt via ons online reserveringssysteem of u kunt een e-mail sturen naar jolien.vanhoof1@gmail.com. Vergeet niet om een voorschrift van uw dokter (niet ouder dan 2 maanden) en eventuele medische beeldvormingsverslagen mee te brengen. Vergeet ook niet uw elektronische identiteitskaart en uw klever van uw mutualiteit. Het is handig om sportieve kledij te dragen tijdens de behandeling.

Contact 

Aarzel niet om contact met mij op te nemen via jolien.vanhoof1@gmail.com of op 0477/93.97.33 voor verdere vragen. Ik kijk ernaar uit om u te helpen!

te

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x