Online Groepslessen

Momenteel geven we LIVE online lessen gezien de Corona situatie.

Stay fit @ Home! Live online sessies met real time correcties en aanpassingen op jouw level! Een echte afspraak en motiverende coaches!

Conditioning

Conditie in het volledige spectrum trainen? We hebben hier een conditie training die zowel het uithoudingsvermogen zal verbeteren als de technische skills op de verschillende cardio gerichte oefeningen.

Lees meer

Booty

De Booty, 100% focus op je onderlichaam. Strong lower body & Booty pump gegarandeerd! Kan volledig gevolgd worden zonder extra materiaal met live feedback en aangepaste oefeningen waar nodig.

Lees meer

Sweat

Het concept 'sweat' staat voor hoge intensiteit gefocust op je conditie verbeteren. Cardio gerichte oefeningen worden afgewisseld met core verstevigende oefeningen. Zweten zal je zeker!

Lees meer

ABZ

40 minuten lang focussen op stalen buikspieren? Schuine, rechte en diepe buikspieren komen allemaal aan bod. Daarnaast benaderen we de volledige core. Als je op zoek bent naar het verbeten van je core stability voor eender welke sport, ben je hier aan het juiste adres.

Lees meer

PPU

Vergelijkbaar met de Metcon in de Primer zelf. Een uitdagende workout die elke sessie anders is. Alles loopt volledig bodyweight, er is dus geen extra materiaal nodig .Alles live en dus real time feedback en aangepast variaties van oefeningen. Challeging en begeleide full body workouts!?

Lees meer

Pro

Verschillende oefeningen, met materiaal en eigen gewicht. In de Pro is het veel makkelijke om je eigen trainingsdoel na te streven. Dit is de enige sessie waarvoor een Primer @ Home kit ├ęcht nodig is.

Lees meer

KIDZ

Het nieuwste Power Pop Up concept in samenwerking met Audrey Van Maele, mama van 2 prachtige kidz, erkend personal trainer en gespecialiseerd in sport voor kinderen.

Read more
Online Groepslessen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x