Personal Coaching

Primer Personal Coaching is een uniek concept in Leuven dat staat voor het bouwen aan een basis. Een Primer laag om verder door te groeien in een bepaalde sport of om (verder) te bouwen aan een optimale versie van jezelf. We werken steeds one on one (1 uurtje) om je naar the next level te brengen.


Of het nu voor Powerlifting, je algemene gezondheid of een ander doel is, wij stemmen ons met veel plezier op jou af. Samen leggen we een eerste sessie vast waarin we in samenspraak met een kine bekijken waar je nu staat en wat je werkpunten zijn. We bekijken waar je naartoe wil en bespreken op welke manier we daar geraken. Bij Primer stappen we af van het workout principe, je krijgt bij ons een trainingsplan. We bouwen een persoonlijk programma voor je op, gestaafd door wetenschappelijk onderbouwde trainingsprincipes. We houden rekening met specificiteit, graduele opbouw, herstel, variatie, fase werk en individuele verschillen.


Investering: Check Tarieven

Mail gerust voor een afspraak of wat meer info.

Check hier zeker ook even de video.

Was deze info nog niet genoeg en zit je zelf nog met die ene specifieke vraag... aarzel dan niet een mailtje te sturen naar info@primeracademy.be of bel 0496 87 75 08.

PRIMER  blijft de komende tijd nog heel wat groeien. De naam is afkomstig van de primer laag, een ruwe basis laag, de eerste ‘layer’ die als ‘foundation’ dient voor wat er verder zal komen. Een basis is en blijft een laag waarop constant verder gebouwd kan worden. PRIMER staat daarom ook voor constante groei en verbetering! Wil je deel uitmaken van dit uniek en dynamisch concept, twijfel niet langer!Contact

0496 87 75 08

info@primeracademy.be

Kolonel Begaultlaan 79, 3012 Wilsele

Elke dag een klein beetje beter!PRIMER   #elkedageenkleinbeetjebeterPersonal Coaching

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x