Power Pop Up

Groepslessen met de JUISTE begeleiding zijn ZO belangrijk en toch zo schaars. 11 verschillende Power Pop Up concepten waar begeleiding centraal staat. Ieder concept is uniek en ongetwijfeld een toevoeging aan je training. GRATIS TRY OUT? Prime-time it is! Andere info? Klik op 'Tarieven & Meer'' in 't menu! HIGH FIVE!

De BOOST

30 minuten knallen, een super effici├źnte workout met focus op knallen & core iets voor jou? De BOOST combineert kracht en cardio in een pittig werkstukje dat gesandwicht wordt door core gefocuste series. Vergeet standaar half uurtje op de loopband staan en kom ├ęcht meerwaarde uit je workout halen!

Lees meer

De Metcon

Een training dat kracht en cardio in een uitdagende groepsfeer brengt. Dit concept leunt zich toe aan crossfit. De nadruk is dat techniek en controle van de beweging daarna komt het presterende aspect

Lees meer

De Gewone

Het babytje, hieruit is alles gestart.. Basic instapmodel voor letterlijk iedereen! Uitdagend op je eigen niveau, ook voor de ultimate pro's.

Lees meer

De Pro

Verschillende oefeningen, meer materiaal eigen gewichten. In de Pro is het veel makkelijke om je eigen trainingsdoel na te streven.

Meer

De Booty

De Booty, 100% focus op je onderlichaam. Niet de classic bodyweight squats en lunges, maar de real deal! Strong lower body & Booty pump gegarandeerd!

Read more

De Sweat

Het concept 'sweat' staat voor hoge intensiteit gefocust op je conditie verbeteren. Cardio toestellen worden afgewisseld met core verstevigende oefeningen. Zweten zal je zeker!

lees meer

De Pump

Personal Coaching in kleine groep met voor iedereen een persoonlijke schema. Je kiest hier vooraf om te focussen op massa en kracht of op aflijnen als je doel voornamelijk 'strakker' worden is.

Lees meer

On Tour

Dezelfde vertrouwde en oerdegelijke Power Pop Ups, maar dan op de plek waar jij wil. Motiverende en doordachte groepslessen met persoonlijke begeleiding. Alleen in Leuven? Niet per se, on Tour wil zeggen dat wij op locatie werken. Vertel het ons gerust!

Lees meer

Sassy x Primer

Haal meer uit je training en krijg sneller resultaat is hier de rode draad. Deze sessies worden gegeven door een ervaren coach en hormoonexpert, ze leert jou hoe je fysiek en mentaal sterker wordt.

Lees meer

Healthy Habits

Blijvend gezonder eten en gewicht verliezen is niet evident. Tijdelijke inspanningen lukken wel, maar het resultaat behouden is een hele uitdaging. Hoe kan je ervoor zorgen dat jij hier deze keer wel in slaagt? Zou je graag adviezen hebben van een specialist, op maat van jouw persoon?

Lees meer
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x