PRIMER PROGRAMS

Welkom bij Primer Programs - 14/09 Start Nieuwe Wave!

Nog nooit zo veel als voorheen merken we hoeveel positieve resultaten we halen uit het programmeren van training in plaats van random workouts na elkaar te doen. De Metcon, maar ook de Personal Coaching en Duo Personal Coaching zijn hier perfecte voorbeelden van. Hierdoor kwamen we op de proppen met 'Primer Programs'. Dit zijn sessie die gestructureerd en progressief opgebouwd zijn om met een vaste groep (x2) van 4 mensen gedurende een maand 3x/week te trainen. De trainingen gebeuren steeds met dezelfde coach, dus er kan enorm persoonlijk gewerkt worden. Je kan uit de volgende 4 programma's kiezen:

Killer Booty - Door Lise - Start opnieuw vanaf 14/09

Abz 'n Booty queen Lise voorziet al veel langer de workouts voor dit concept online en outdoor, maar gaat ook hier absoluut een stapje verder. De focus hier ligt op het verbeteren techniek, maar ook het creƫren van een mind muscle connectie met de glutes (billen) en core. Op basis van persoonlijke opvolging en feedback zal Lise je helpen je doelen te bereiken en je je ook beter in je vel doen voelen.


Strength - Door Jasper - Start opnieuw vanaf 14/09

Get back on track met Coach Jasper, werk aan specifiekere en meer complexe oefeningen die zorgen voor meer kracht en progressie overall.


Beach Ready (VOL) - Door Lise - Start opnieuw vanaf 14/09

Lise voorziet in dit concept een full body hypertrophie programma dat mikt op je in een betere vorm te krijgen voor de zomer. Dit concept zal focussen op specifieke oefeningen en progressies die super effectief zijn en niet altijd mogelijk zijn te voorzien in groepslessen.


Kettlebells (VOL) - Door Jasper - Start opnieuw vanaf 14/09

De Kettlebell is absoluut een meesterlijke tool wanneer het neerkomt op de verbetering van je algemene kracht en fitheid. Deze sessies zijn dan ook speciaal ontworpen om de stijlere leercurve van de kettlebell persoonlijk te begeleiden tot je geen genoeg meer krijgt van deze tool.


Interesse in 1 van de Primer Programs!? Zet je nu al op de wachtlijst voor de volgende reeks.


PRIMER PROGRAMS

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x