Open Gym

OPEN GYM 
In de Primer Academy is er ook de mogelijkheid op jezelf te trainen. Het concept is echter private. Dit wil zeggen dat niet zomaar iedereen vrij mag/kan komen trainen. Kom gerust eens langs of stuur een mailtje indien je hierover wat meer info wenst. Check intussen zeker de video hier!

Powerliften in een commercial gym meer dan beu? Altijd wachten tot de bench of het squatrack (als dat er al is) eindelijk vrij is? Trainen met uniek materiaal van Rogue en Keiser om jouw doelen te bereiken? Belt squatten, Reverse Hyperen, Power Squatten, knallen met Speciality Bars en Calibrated Plates? Bij ons staat jou training centraal!
 
Investering: Check 'Tarieven en meer'

Was deze info nog niet genoeg en zit je zelf nog met die ene specifieke vraag... aarzel dan niet een mailtje te sturen naar info@primeracademy.be


PRIMER  blijft de komende tijd nog heel wat groeien. De naam is afkomstig van de primer laag, een ruwe basis laag, de eerste ‘layer’ die als ‘foundation’ dient voor wat er verder zal komen. Een basis is en blijft een laag waarop constant verder gebouwd kan worden. PRIMER staat daarom ook voor constante groei en verbetering! Wil je deel uitmaken van dit uniek en dynamisch concept, twijfel niet langer!


Contact
0496 87 75 08
info@primeracademy.be
Locomotievenstraat Hal5, 3010 Kessel-LoPRIMER   #elkedageenkleinbeetjebeter


Open Gym

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x