Osteo

Ik ben Nick Van den Wyngaert ostepaat @Primer!

Na mijn opleiding kiné in Leuven, ben ik direct gestart met mijn opleiding osteopathie aan het FICO in Antwerpen. Deze halftijdse opleiding bood me de kans om tegelijkertijd werkervaring op te doen, wat mijn kennis en begrip van het menselijk lichaam enorm heeft verrijkt.

Als osteopaat benader ik het lichaam als één geheel, waarbij ik diepgaande kennis van anatomie, fysiologie, neurologie en externe factoren zoals voeding en medicatie combineer. Dit stelt me in staat om niet alleen naar het letsel zelf te kijken, maar ook naar de bredere context en mogelijke oorzaken van klachten.

Met bijna 15 jaar ervaring in krachttraining en een focus op gevechtsporten de afgelopen 5-6 jaar, begrijp ik sportblessures als geen ander. Mijn eigen ervaring stelt me in staat om snelle diagnoses te stellen en effectieve behandelingen te bieden. Maar ook als ge geen sportgerelateerde klachten hebt, zijt ge bij mij aan het juiste adres.

Ik kijk ernaar uit om samen met u aan uw gezondheidsdoelen te werken en u te ondersteunen op uw reis naar een gezonder en gelukkiger leven!

Opleidingen 

-Kiné in Leuven
-Osteopathie aan het FICO in Antwerpen
-Expert Dry Needling
-Post-graduaat ‘osteopathie in de pediatrie’

Hoe reserveren en wat mee te brengen?

Reserveren kan het makkelijkst door hier te klikken. Daarnaast is het ook mogelijk een e-mail te sturen naar denwyngaert@gmail.com of met te bellen via 04 56 09 01 77. Vergeet niet uw elektronische identiteitskaart mee te brengen en comfortabele of sportieve kledij te dragen.

Contact 

Aarzel niet om contact met mij op te nemen via denwyngaert@gmail.com of op 04 56 09 01 77 voor verdere vragen. Ik kijk ernaar uit om u te helpen!

te

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x