OPEN GYM

Jazeeeeeker, het is zo ver…

TERUG IN REAL LIFE GYMMEN!

Da’s nieuwe PR’s zetten op alle drie de powerlifts, weightliften of cross trainen in het zonneke, de heerlijke pump opnieuw voelen en non stop chasen, cardio vlammen of booty builden?

Een tijdje geleden zat ik zelf constant met de struggle moet ik nu wel of niet investeren in een outdoor gym (en de optie creëeren voor iedereen om terug te komen Open Gymmen)? Het was echt ni simpel en van tijd tot tijd is er nog steeds twijfel, maar de gedachte: ‘fok dees, da’s echt gewoon onze plicht’ heeft gelukkig maar gewonnen!

Investeren in een zee container en een afdak was echt ne giga sprong voor ons, heel soms denk ik nog: ‘was/is dat wel de goeie keuze’. Gelukkig denk ik veel vaker:

BESTE KEUZE EVAH!

Wat is intussen het resultaat? Een geweldige community van 59 mega contente mensen die volop knallen in onze outdoor Open Gym! Intussen mogen we terug ongelimiteerd buiten en binnen knallen, dus is er meer dan plaats genoeg voor u en uw vrienden.

Mijn beste advies voor u? Stop killing your gainz en doe eindelijk terug wat ge altijd zo graag gedaan hebt! Heerlijk gymmen op uzelf of met wat vrienden!

EXTRA VOORDEEL? Het kan gewoon heerlijk buiten in de zomer zon!

Door met veel mensen te spreken hoor ik één ding vaak terugkomen… we focussen allemaal te veel op het negatieve. We kunnen inderdaad nog niet binnen trainen, we kunnen inderdaad niet alles doen wat we willen…

Well CUT THE BULLSHIT en focus op wat er wel nog kan! Open Gymmen en volop (terug) gainz maken!

Een heerlijke uitlaatklep, een plek waar ge graag komt om aan uw gezondheid en persoonlijk geluk te bouwen.

Zijt gij het echt beu om niet deftig te kunnen trainen? Zijt gij de push ups en bodyweight oefeningen echt beu? Hebt ge zoiets van doeme mijn gainz, ik wil ze écht terug?

Well we’ve got you covered!

Wilt gij:

-(opnieuw) trainen met écht materiaal

-eindelijk starten met Powerliften?

-werken aan uw body goals?

-efkes uw verstand uitzetten en ontstressen?

-terug samen trainen met vrienden of uw trainingsbuddy?


Dan is onze Open Gym a b s o l u u t iets voor u!

Wij voorzien de meest awesome gym die ge u kunt voorstellen, het beste materiaal, mega flexibele openingsuren,  de meest vriendelijke community ooit en altijd zon (moest het toch regenen, hebben we een afdak) en uiteraard mega veel plaats binnen.

Start nu met een maand abo en behoud de flexibiliteit om maandelijks op te zeggen, maar stop please met uw gainz te killen!

Serieus, een maandje… wat hebt ge eigenlijk te verliezen? Uw gainz als ge de juiste keuze niet maakt, hehe! De zomer komt eraan, de periode waar we allen naar uitkijken… De ideale moment om te starten was gisteren, maar da’s al gepasseerd…. De tweede meest ideale moment is vandaag, dus hoppa, grijp uw kans!

Start nu (terug) met datgene waar ge al ZO lang naar uit kijkt. Gij verdiend dat echt, de beste gym evah! 

te

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x