Open Gym

Open Gym: flexibele trainingsmogelijkheden op topmateriaal in Wilsele! Klik HIER voor een virtuele tour!

In onze Open Gym met bijzonder flexibele openingsuren kunt ge trainen wanneer en waar ge wilt, binnen of buiten, in Wilsele. Wij heten iedereen welkom, ongeacht uw niveau of doelstellingen. Bouw aan een sterkere versie van uzelf, zowel fysiek als mentaal. In onze fitnessruimte kunt ge trainen op het beste materiaal dat er te vinden is, op het moment daat voor u het beste uitkomt. Ge hoeft niet aan te schuiven of te wachten in een overvolle gym.

@Primer focussen we voornamelijk op krachttraining en gewichtheffen, hiervoor hebben we dan ook al het beste (wedstrijd) materiaal aangeschaft. Naast het krachtmateriaal hebben we uiteraard ook een ruim aanbod om cardio te trainen.

Waarom kiezen voor onze Open Gym?

We laten onze tevreden leden aan het woord:

"De sfeer en het trainen met like-minded people is ongeƫvenaard!"

"Het topmateriaal en het 24/7-systeem dat op vertrouwen is gebaseerd!"

"Het geweldige gevoel van welkom zijn, voor iedereen!"

"Nooit moeten wachten, nooit aanschuiven"

"De geweldige community waarin ge terechtkomt, de ideale mix van gezelligheid en hard trainen!"

Hoe maakt ge op korte termijn het meeste progressie? Trainen in een geweldige community van gelijkgestemde mensen die allemaal streven naar een sterker lichaam en geest.

Onze focus ligt voornamelijk op krachttraining en in het bijzonder op Powerlifting. Wij hebben een volledig uitgeruste Gym met Eleiko Combo Racks, Rogue Comp Rack, Rogue Power Bars, veel competition plates en alle assistance die ge nodig hebt om een sterke versie van uzelf te maken!

Wilt gij:

-Trainen met topmateriaal?

-Starten met Powerliften?

-Werken aan uw body goals?

-Ontstressen en uw verstand op nul zetten?

Samen trainen met vrienden of uw trainingsbuddy zonder aan te moeten schuiven in een overvolle gym?

Dan is onze Open Gym absoluut iets voor u! Bij ons vindt ge de meest geweldige gym die ge u kunt voorstellen, het beste materiaal, bijzonder flexibele openingsuren en een vriendelijke community. Oh ja, bij ons kunt ge ook buiten trainen in de zon!

Begin nu met een maandelijks abonnement en behoud de flexibiliteit om op te zeggen wanneer ge maar wilt. Stop met het saboteren van uw gainz en contacteer ons! Kijk gerust een rond op de pagina van onze tarieven voor het volledige aanbod.

Hebt gij alvorens te starten wat nood aan extra begeleiding, info en kennis? Dan is onze Personal Training absoluut interessant!

De zomer komt eraan en het Powerlifting seizoen is in volle gang. Dit is het moment om opnieuw te bouwen. Het ideale moment om te starten was gisteren, maar vandaag is ook prima. Grijp uw kans en begin nu (opnieuw) met datgene waar u al zo lang naar uitkijkt. Gij verdient de beste gym ooit!

Tijd om te vlammen!


te

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x