OPEN GYM

Jazeeeeeker, het is zo ver…

SUMMER VIBES, BEST VIBES! 

Da’s verder werken richting nieuwe PR’s bij de Powerlifts, Oly lifts of eerder focussen op het cross trainen buiten int zonneke. De heerlijke pump opnieuw chasen, cardio vlammen of booty builden?

Bonus punten, nu in dit weer is het zalig om te sporten in onze volledig ingerichte outdoor gym! 

Een tijdje geleden zat ik zelf constant met de struggle moet ik misschien wat trainingstijd inleveren en nog meer focussen op het werk? Het was echt ni simpel en van tijd tot tijd is er nog steeds twijfel, maar ik merk dat trainen mij ALTIJD in staat stelt om op alle andere vlakken beter te presteren. Grijp dus uw kansen en ga er volledig voor want alles is nog veel leuker in het zonneke! 

Ik plan nu zo goed als altijd mijn trainingen een heel stuk op voorhand, waardoor ik ze minder vaak skip en vooral veel effectiever uitvoer. Wel ik kan u zeggen:

BESTE KEUZE EVAH!

Wat is voor mij intussen het resultaat? Ik train in een geweldige community van 53 gelijk gezinde mensen die volop knallen in onze Open Gym en da’s mega inspirerend! Iedereen heeft hetzelfde doel, STERKER worden en dat moogt ge uiteraard heel breed zien. Intussen mogen we terug ongelimiteerd buiten en binnen knallen, er is dus zeker meer dan plaats genoeg voor u en uw vrienden.

Mijn beste advies voor nu? Stop killing your gainz en doe eindelijk terug wat ge altijd zo graag gedaan hebt! Heerlijk gymmen op uzelf of met wat vrienden!

EXTRA VOORDEEL? Het kan bij goed weer zelfs heerlijk buiten in het zonneke!

Door met veel mensen te spreken hoor ik één ding vaak terugkomen… we focussen allemaal te veel op het negatieve. Het is koud en donker, het regent als ik naar de gym wil, ik heb examens, het tweede semester is hectisch begonnen, een maand abo dat kost wel wat, …

Well CUT THE BULLSHIT en focus op wat er wel nog kan! Plan het Open Gymmen en kom volop (terug) gainz maken!

Een heerlijke uitlaatklep, een plek waar ge graag komt om aan uw gezondheid en persoonlijk geluk te bouwen.
Zijt gij het echt beu om niet deftig te kunnen trainen? Hebt ge zoiets van doeme mijn gainz, ik wil ze écht terug?

Well we’ve got you covered!

Wilt gij:

-(opnieuw) trainen met écht materiaal

-eindelijk starten met Powerliften?

-werken aan uw body goals?

-efkes uw verstand uitzetten en ontstressen?

-terug samen trainen met vrienden of uw trainingsbuddy?


Dan is onze Open Gym a b s o l u u t iets voor u!

Wij voorzien de meest awesome gym die ge u kunt voorstellen, het beste materiaal, mega flexibele openingsuren, de meest vriendelijke community ooit en altijd zon (moest het toch regenen, hebben we een afdak) en uiteraard mega veel plaats binnen.

Start nu met een maand abo en behoud de flexibiliteit om maandelijks op te zeggen, maar stop please met uw gainz te killen!

Serieus, een maandje… wat hebt ge eigenlijk te verliezen? Uw gainz, als ge de juiste keuze niet maakt! De lente komt eraan, het Powerlifting seizoen begint terug, kortom de periode waar we allen naar uitkijken… De ideale moment om te starten was gisteren, maar da’s al gepasseerd…. De tweede meest ideale moment is vandaag, dus hoppa, grijp uw kans!

Start nu (terug) met datgene waar ge al ZO lang naar uit kijkt. Gij verdiend dat echt, de beste gym evah! 

te

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x