OPEN GYM

Jazeeeeeker, het is zo ver…

FEBRUARI!

De start van het nieuwe Powerlifting seizoen, dé moment om opnieuw met wedstrijd materiaal te trainen! Dat kan in Wilsele én Herent op het beste materiaal dat er te vinden is! Uiteraard is iedereen welkom in onze Open Gym: Powerlifters en Weightlifters, tijd om te bouwen aan een nog sterkere basis! De heerlijke pump opnieuw chasen, cardio vlammen of net wat booty builden?

Waarvoor komt ge bij ons terecht?

We laten onze leden spreken:

"De sfeer en het trainen met like minder people is NIET te evenaren!"

"Het top materiaal en het 24/7 systeem dat op vertrouwen gebaseerd is!"

"Het zalige gevoel van welkom zijn en dat letterlijk voor iedereen!"

"De geweldige community waar ge in terecht komt, zalig zeveren en hard trainen!"

Ge denkt heel gemakkelijk, misschien wat trainingstijd inleveren en nog meer focussen op het werk/school? Het is echt ni simpel en van tijd tot tijd is er nog steeds twijfel, maar persoonlijk merk ik dat trainen mij ALTIJD in staat stelt om op alle andere vlakken beter te presteren. Grijp dus uw kansen en ga er volledig voor! 

Ik plan nu zo goed als altijd mijn trainingen een heel stuk op voorhand, waardoor ik ze minder vaak skip en vooral veel effectiever uitvoer. Wel ik kan u zeggen:

BESTE KEUZE EVAH!

Wat is voor mij intussen het resultaat? Ik train in een geweldige community van 62 gelijk gezinde mensen die volop knallen in onze Open Gym en da’s mega inspirerend! Iedereen heeft hetzelfde doel, STERKER worden en dat moogt ge uiteraard heel breed zien. Intussen mogen we terug ongelimiteerd buiten en binnen knallen, er is dus zeker meer dan plaats genoeg voor u en uw vrienden.

Mijn beste advies voor nu? Stop killing your gainz en doe eindelijk terug wat ge altijd zo graag gedaan hebt! Heerlijk gymmen op uzelf of met wat vrienden!

EXTRA VOORDEEL? Het kan bij goed weer zelfs heerlijk buiten in het zonneke of onder het afdak!

Wij focussen @ Primer voornamelijk op Powerlifting, dus jazeker wij hebben een fully equiped Powerlifting Gym!

Eleiko Combo Racks, Rogue Comp Rack, Rogue Power Bars, giga veel competition plates en alle assistance die ge kunt wensen!

Wilt gij:

-(opnieuw) trainen met TOP materiaal

-eindelijk starten met Powerliften?

-werken aan uw body goals?

-efkes uw verstand uitzetten en ontstressen?

-terug samen trainen met vrienden of uw trainingsbuddy?


Dan is onze Open Gym a b s o l u u t iets voor u!

Wij voorzien de meest awesome gym die ge u kunt voorstellen, het beste materiaal, mega flexibele openingsuren, de meest vriendelijke community ooit en altijd zon (moest het toch regenen, hebben we een afdak) en uiteraard mega veel plaats binnen.

Start nu met een maand abo en behoud de flexibiliteit om maandelijks op te zeggen, maar stop please met uw gainz te killen!

Serieus, een maandje… wat hebt ge eigenlijk te verliezen? Uw gainz, als ge de juiste keuze niet maakt! De winter komt eraan, het Powerlifting off season begint terug, kortom de periode om opnieuw te bouwen… De ideale moment om te starten was gisteren, maar da’s al gepasseerd…. De tweede meest ideale moment is vandaag, dus hoppa, grijp uw kans!

Start nu (terug) met datgene waar ge al ZO lang naar uit kijkt. Gij verdiend dat echt, de beste gym evah! 

te

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x