PERSONAL TRAINING

Hoppakeeee

GE WILT STARTEN, MAAR WEL INEENS TEGOEI!?

Eindelijk (terug) bewegen, maar ge weet niet zo goed hoe te beginnen? Ge kent uzelf en wilt accountable gehouden worden? Ge hebt al vaak over personal training gehoord en denkt dat het wel echt iets voor u is?

Hulp zoeken is zo iets vreemds… enerzijds zo belangrijk en anderzijds voor sommige mensen blijkbaar bijna een taboe. Ik heb zelf een coach op bewegingsvlak en ik spendeer maandelijks de afgelopen 4 jaar zeker 1000 euro aan coaching (op verschillende vlakken). Persoonlijk ga ik sowieso ne keer minder op restaurant en koop ik eens minder vaak nieuwe kleren, maar hallow het geld dat ik daarmee uitspaar investeer ik met veel plezier rechtstreeks in mezelf!

Snel uitgerekend heb ik zonder twijfel al meer dan 50K in mezelf geïnvesteerd de laatste 4 jaar. Die coaching en die manier van hulp zoeken heeft me uiteraard vele vele malen die waarde opgeleverd. Niet enkel in geld, maar ook in levenswijsheid en levenskwaliteit. De komende 4 jaar ga ik zonder twijfel minstens hetzelfde bedrag in mezelf investeren, want ik weet wat ik daaruit haal! 

Is het voor u ook tijd om effe te investeren in uzelf? Geloof me, ge gaat er ECHT GEEN SPIJT van hebben! 

Heel wat mensen die bij mij personal training volgen, doen dit waarschijnlijk voor de rest van hun sportieve leven. Logisch ook, want ook zij zien de giga return hiervan in! Twijfelt ge om te starten? Wees vooral eerlijk tegen uzelf… weet ge hoe het moet en gaat ge het ook effectief doen? 

IF NOT… KOMOP

Stuur die mail, stuur dat WhatsAppke, stuurt die Instagram DM. Ik voel dat ook ze, als ik op het punt sta om een nieuw coachingstraject van 5K te starten… maar god, ben ik ELKE KEER BLIJ als ik dan toch de beslissing maak!

Beeld u effe in, wat als gij 2x meer energie hebt? 2x zo productief zijt? 2x zo sterk zijt, 2x zo gezond zijt, 2x zo gelukkig zijt!? Twee keer? Yes, dubbel zo veel, da’s 100% winst! Dan weet ge dat ge eigenlijk alleen maar wint met die investering in uzelf.

Zet de stap, reach out for help! Hulp bij alles waar ge dat kunt gebruiken! Voeding? Beweging? Mindset? …

Wilt gij:

-gezond zijn?

-meer energie hebben?

-gelukkiger zijn?

-beter slapen?

-consistent goede keuzes maken?

Dan is onze Personal, Duo of Online Training e x a c t wat gij nodig hebt!

Wij voorzien een geweldige en veilige outdoor en/of indoor omgeving, het beste materiaal, professionele begeleiding van de meest enthousiaste coaches en een duidelijk pad naar uw persoonlijke doelen!

Start nu met Personal, Duo en/of Online Training en wees extreem trots op die waardevolle investering in uzelf als persoon!

Start nu met het creëeren van goeie gewoontes en een gezonde levensstijl. Dit is echt voor u persoonlijk. Gij verdiend dat echt een geniaal gezond leven! 

Start nu met een eerste sessie of blijf eeeeeeuwig twijfelen! Contacteer ons effe via info@primeracademy.be

te

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x