Personal Training

Zijt ge op zoek naar de beste manier om (weer) actief te worden, maar weet ge niet hoe ge moet beginnen? Wilt ge uzelf verantwoordelijk houden en zijt ge op zoek naar persoonlijke begeleiding? Primer Academy biedt personal training aan om u te helpen uw sportieve doelen te bereiken, in Leuven of Herent.

Bij ons helpt een personal trainer u eerst en vooral om pijnvrij te bewegen. Naast deze eerste belangrijke doelstelling volgt er een gesprek wat de verdere doelen zijn. Houding corrigeren, lage rugpijn oplossen, sterker worden, afvallen, een betere conditie bereiken, … eender welk van deze doelen past perfect binnen onze manier van werken zolang het pijnvrij bewegen steeds prioriteit heeft. Investeer in uzelf en uw gezondheid met de personal training van Primer en bouw aan blijvende gezonden gewoonten.

PERSONAL TRAINING!

---
Ik ben Jan en Personal training bij Primer Academy is wat mij betreft een no-brainer.
Ik had 4 jaar geleden zulke ernstige rugklachten dat ik riskeerde mijn job te moeten opgeven.
Voor mij leek er op de lange termijn maar één oplossing: core stability en kracht drastisch verbeteren.

Zo ben ik bij Primer terecht gekomen en zij hebben in tegenstelling tot andere gyms écht geluisterd naar mijn verhaal.
Sinds ik begonnen ben met persoonlijke training bij Primer, zijn de dagen met rugklachten bijna verdwenen. Ze lijken iets uit een ver verleden.

Waarom Primer anders is dan elke andere gym? Bij Primer draait het om MIJN doelen, niet die van de coach. Eerst hebben we ons gefocust op het verlichten van de rugklachten en pas daarna zijn we extra kracht beginnen opbouwen. 

Ondertussen train ik gericht op specifieke kracht om mijn eerste marathon te kunnen uitlopen.
Ik ben zelf sales coach en persoonlijke krachttraining heeft mij een aantal belangrijke inzichten opgeleverd.
Het belangrijkste dat ik heb geleerd: richt je op goede gewoontes en een goed systeem, en resultaten volgen sneller dan je voor mogelijk acht.
Daarnaast heeft een sterker lichaam ook mijn mentale welzijn een enorme boost gegeven.

Het blijkt dat fitness onze mentale gezondheid positief beïnvloedt, wat wetenschappelijk is bewezen naar het schijnt.
Probeer het gewoon zelf en je zult al snel merken dat je niet meer zonder kunt. Je zult je gewoonweg 10 keer beter in je vel voelen.

Onze personal training is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Wij bieden professionele begeleiding in een veilige omgeving met top materiaal om uw trainingen effectief en efficiënt te maken. Wilt ge uw voeding verbeteren, uw mindset aanpassen of een gezondere levensstijl nastreven? Elke personal trainer in Primer zal er absolute prioriteit van maken dit samen met u te bereiken.
---

Met personal training bij Primer Academy kunt ge uw energie verdubbelen, productiever worden, sterker en gezonder worden en gelukkiger zijn. Wacht niet langer, investeer in uzelf en begin met het creëren van gezonde gewoontes en een gezonde levensstijl. Neem contact met ons op via info@primeracademy.be om te beginnen met uw eerste sessie personal training.

Start nu met het creëren van goeie gewoontes en een gezonde levensstijl. Dit is echt voor u persoonlijk. Gij verdient dat echt een geniaal gezond leven! 

---
Ik ben Maureen en sport nu ongeveer anderhalf jaar in de Primer.
Sporten is voor mij geen gewoonte.
Als kind was het geen part of the routine, ik had namelijk andere hobby's.
Vertrekken is dus niet iets dat altijd even makkelijk gaat maar ik ben altijd blij dat ik er geraakt ben.

Het helpt dan ook dat je bij de PT telkens je volgende afspraken plant, dan wordt het vanzelf een ingebouwde gewoonte.
Sommige gewoontes moet je een handje helpen toch?

Bij mij is de drijfveer op de eerste plaats een visuele, daar moet ik eerlijk in zijn.
Ik wil gewoon in de spiegel kunnen kijken en denken van 'awel ja, dat lijf mag er zijn'.
Vooral werken aan de billekes en de bovenbenen is dat in mijn geval.

Maar gaandeweg heb ik ook 'sterker worden' leren appreciëren.
Ik ben een jonge mama en dan is 'gewichtheffen' een dagelijkse bezigheid waarbij je de PT goed kan gebruiken.

Vroeger ging ik naar een reguliere fitness en nu pas besef ik dat mijn programma op maat er eigenlijk eentje was op maat van de gemiddelde sporter.
Nu werk ik pas écht op maat.
En ik leer geregeld ook iets bij over mijn lijf, een lijf waarvan ik dacht dat ik het helemaal kende.
PT is misschien wat duurder, maar investeren in jezelf is worth every penny.

---

IK WIL STARTEN!

Start nu met een eerste sessie! Contacteer ons effe via info@primeracademy.be, moest ge nog extra vragen hebben of bijkomende info willen.

---
Ik ben Tom en begon dik 3 jaar geleden bij Primer. Toen ik begon was ik 37 en had nog nooit in mijn leven ernstig gesport. Ik heb in de Primer voor het eerst een dumbell aangeraakt, voor het eerst handstand gedaan, voor het eerst touwtje gesprongen, voor het eerst gesquat en geroeid. Ik ben véél drempeltjes over geholpen.

Toen ik startte, zat ik op een keerpunt in mijn leven: tussen twee jobs, een beetje twijfel over het vervolg, ik had nieuwe motivatie en een helder hoofd nodig. In een bevlieging ging ik eens mee op PT met mijn man. Ik ben nooit meer gestopt.

Ik ben op mijn veertigste fitter dan op mijn achttiende. Ik ben sterk genoeg om mijn dochter van 9 op te tillen alsof ze een baby is. Ik heb een extreem drukke job, die ik zonder veel negatieve stress aankan door de hoofdruimte die sporten mij geeft. En vooral, ik heb geleerd te zeggen: ‘Ik kan dit nog niet, maar ik wil het wel eens proberen’ – zowel voor fysieke als mentale uitdagingen. Sinds ik bij Primer kom heb ik een halve marathon gelopen, ben ik uit een vliegtuig gesprongen en ben ik het kanaal overgezeild. Ik heb twee boeken geschreven en mijn omzet als freelancer is gestegen. Dat heeft met verschillende factoren te maken, maar toch véél met een heldere geest in een helder lichaam.

Ik doe nu af en toe aan een PL-wedstrijd mee, en dat is iets dat in geen enkele kristallen bol voorspeld was. Ik had ook nooit verwacht dat ik zo trouw en gemotiveerd zou blijven. PT is echt een onderdeel van mijn leven geworden, dat niet meer weg te denken is.

Voor zij die nog twijfelen… Ik dacht altijd: ik heb geen tijd. Maar de waarheid is dat je al na een paar sessies de smaak te pakken krijgt, in een ritme valt en automatisch je agenda om dat sporten heen begint te plannen. Het is ook niet gratis, maar in mijn geval is de return zoveel groter dan wat ik erin steek.
---


te

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x