Personal Training

Zijt ge op zoek naar de beste manier om (weer) actief te worden, maar weet ge niet hoe ge moet beginnen? Wilt ge uzelf verantwoordelijk houden en zijt ge op zoek naar persoonlijke begeleiding? Primer Academy biedt personal training aan om u te helpen uw sportieve doelen te bereiken.

Bij ons helpt een personal trainer u eerst en vooral om pijnvrij te bewegen. Naast deze eerste belangrijke doelstelling volgt er een gesprek over wat de verdere doelen zijn. Houding corrigeren, lage rugpijn oplossen, sterker worden, afvallen, een betere conditie bereiken, uw (klein)kinderen probleemloos kunnen opheffen… eender welk van deze doelen past perfect binnen onze manier van werken zolang pijnvrij bewegen centraal staat. Investeer in uzelf en uw gezondheid met de personal training van Primer en bouw aan blijvende gezonden gewoonten.

PERSONAL TRAINING!

---

Ik ben Niklaas en sport intussen een dikke 2 jaar bij Primer.

Toen ik startte, had ik 2 even belangrijke doelen.

Enerzijds wilde ik mijn knie zo snel mogelijk versterken na een kruisband operatie (wat intussen trouwens gelukt is) anderzijds wilde aan aangepast programma op maat van mij en mijn knie om in zo goed mogelijke vorm te blijven en vooral zo snel mogelijk terug full te kunnen sporten.

Personal Training was daarom voor mij de juiste keuze, er staat een coach op u en u alleen te wachten met een training die volledig op uw lijf geschreven is.

 Intussen ben ik afgestudeerd van de PT en vat ik de groepslessen opnieuw aan. Dit was me nooit zo vlot gelukt zonder de PT sessies die ik @Primer deed. Voor sommigen is Personal Training het eindstation, voor mij vooral een tussenstation tussen de groepslessen door.

Twijfel? Test het uit, doe een sessie apart @Primer zijn ze enorm flexibel. Personal Training hoeft niet voor eeuwig te zijn, het kan ook een tussenstation zijn zoals voor mij, ik ben zeker dat ik in de toekomst nog wel eens een reeks van 10 sessies zal doen.

---

Met personal training bij Primer Academy kunt ge uw energie verdubbelen, productiever worden, sterker en gezonder worden en gelukkiger zijn. Wacht niet langer, investeer in uzelf en begin met het creëren van gezonde gewoontes en een gezonde levensstijl. Neem contact met ons op via info@primeracademy.be om te beginnen met uw eerste sessie personal training.

Start nu met het creëren van goeie gewoontes en een gezonde levensstijl. Dit is echt voor u persoonlijk. Gij verdient dat echt een geniaal gezond leven! 

---

Ik ben Peter en train intussen een half jaar bij Primer. Ik train voornamelijk om mijn spieren algemeen te verstevigen. Ik merk dat ik na deze relatief korte periode al een heel wat betere algemene fysieke stabiliteit ervaar. Ik heb geen last meer van de onderrug bij het dragen van lasten en het werken in de tuin.

Dankzij de prima, enthousiasmerende begeleiding lukt het mij voorlopig zonder overslaan de Personal Training vol te houden. Intussen lees ik ook meer en meer wetenschappelijk bewijs dat krachttraining zeer belangrijk is, vooral op de lange termijn. Ik ben blij dat ik bij het lezen denk ‘en dat ben ik aan het doen’ in de plaats van ‘daar zou ik eens werk van moeten maken’.

Voor zij die twijfelen, je hebt maar één lichaam, draag er dus best zo veel mogelijk zorg voor!

---

IK WIL STARTEN!

Start nu met een eerste sessie! Contacteer ons effe via info@primeracademy.be, moest ge nog extra vragen hebben of bijkomende info willen.

---

Ik ben An en train intussen 2 jaar bij Primer. Ik ben zelf op een veel latere leeftijd (60+) gestart met krachttraining, maar ben vooral heel blij dat ik die keuze gemaakt heb.  Ik ben voornamelijk gestart om mijn spieren te trainen en om ouderdoms-breuken te voorkomen. 

Personal Training stimuleert om te blijven volhouden. Je wordt heel persoonlijk gecorrigeerd bij het uitvoeren van oefeningen. Je wordt uitgedaagd om nieuwe dingen te proberen, zonder dat het te snel of verkeerd aanvoelt. Zonder coach zou ik het wellicht allang weer opgegeven hebben. Bij Primer hangt een ‘iedereen is welkom en no nonsense sfeer’, iedereen is er zo vriendelijk, dat helpt uiteraard ook om vol te houden.

Er zijn ook heel wat effecten die ik niet meteen verwacht had. Ik ben telkens heel blij als ik van de training kom, terwijl die toch behoorlijk pittig kan zijn. Ik voel me levendiger, wakkerder en vol energie.

Je zal pas echt weten hoe fijn het is, als je het daadwerkelijk probeert. Proberen is weten: PT is niet alleen nuttig maar ook heel leuk.

---


te

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x