PERSONAL TRAINING

Hoppakeeee

GE WILT STARTEN, MAAR WEL INEENS TEGOEI!?

De feesten zijn gepasseerd en ge hebt wel efkes volop genoten. Januari is aangebroken de moment van de goeie voornemens…

Het feit dat gij deze zin leest, doet ons denken dat ook gij er dit jaar gemaakt hebt. Wat is de grootste fout die ge kunt maken bij goeie voornemens? Ze niet uitvoeren natuurlijk.

Klopt niet helemaal, er geen maken, da’s de grootste fout. Maar gij leest dit nu, dus de eerste stap is al gezet.

2022, het jaar waarin mijn gezondheid op de eerste plek komt, da’s een zin die letterlijk elke persoon op deze wereldbol zou moeten uitspreken.

Moeilijk om daar effectief aan vast te houden? Wie niet waagt niet wint natuurlijk. Ge kunt starten waar ge wilt, maar wij hebben het antwoord.

PERSONAL TRAINING!

Eindelijk (terug) bewegen, maar ge weet niet zo goed hoe te beginnen? Ge kent uzelf en wilt accountable gehouden worden? Ge hebt al vaak over personal training gehoord en denkt dat het wel echt iets voor u is?

Hulp zoeken is zo iets vreemds… enerzijds zo belangrijk en anderzijds op sommige vlakken bijna een taboe. Ik heb zelf heel wat coaches en ik kan u zeggen stuk voor stuk de beste beslissingen van mijn leven. Ik heb een online coach die mijn trainingen maakt en een coach waar ik business coaching volg. Ik ga liever ne keer minder op restaurant en koop eens minder vaak nieuwe kleren, maar hallow het geld dat ik daarmee spaar investeer ik met veel plezier rechtstreeks in mezelf!

Is het voor u ook tijd om effe te investeren in uzelf? Geloof me, ge gaat er ECHT GEEN SPIJT van hebben! Ge krijgt uw geïnvesteerd bedrag sowieso vele malen in onbetaalbare waarde terug, trust me.

Heel wat mensen die bij mij personal training volgen, doen dit waarschijnlijk voor de rest van hun sportieve leven. Logisch ook, want ook zij zien de giga return hiervan in! Twijfelt ge om te starten? Wees vooral eerlijk tegen uzelf… weet ge hoe het moet en gaat ge het ook effectief doen? 

Anderzijds is er ook een hele groep die personal training ziet als de perfecte springplank naar zelfstandig trainen. Op termijn kunt ge dus perfect aansluiten bij de groepslessen of in de Open Gym. Combineert ge liever ineens, ook dat is natuurlijk perfect mogelijk.

IF NOT… KOMOP

Stuur die mail, stuur dat WhatsAppke, stuurt die Instagram DM. Ik voel dat ook ze, als ik op het punt sta om een nieuw coachingstraject te starten… maar god, ben ik ELKE KEER BLIJ als ik dan toch de beslissing maak!

Beeld u effe in, wat als gij 2x meer energie hebt? 2x zo productief zijt? 2x zo sterk zijt, 2x zo gezond zijt, 2x zo gelukkig zijt!? Twee keer? Yes, dubbel zo veel, da’s 100% winst! Dan weet ge dat ge eigenlijk alleen maar wint met die investering in uzelf.

Zet de stap, reach out for help! Hulp bij alles waar ge dat kunt gebruiken! Voeding? Beweging? Mindset? …

Wilt gij:

-gezond zijn?

-meer energie hebben?

-gelukkiger zijn?

-beter slapen?

-consistent goede keuzes maken?

Dan is onze Personal, Duo of Online Training  e x a c t  wat gij nodig hebt!

Wij voorzien een geweldige en veilige outdoor en/of indoor omgeving, het beste materiaal, professionele begeleiding van de meest enthousiaste coaches en een duidelijk pad naar uw persoonlijke doelen!

Start nu met Personal, Duo en/of Online Training en wees extreem trots op die waardevolle investering in uzelf als persoon!

Start nu met het creëeren van goeie gewoontes en een gezonde levensstijl. Dit is echt voor u persoonlijk. Gij verdiend dat echt een geniaal gezond leven! 

Start nu met een eerste sessie of blijf eeeeeeuwig twijfelen! Contacteer ons effe via info@primeracademy.be


te

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x