Personal Training

Zijt ge op zoek naar de beste manier om (weer) actief te worden, maar weet ge niet hoe ge moet beginnen? Wilt ge uzelf verantwoordelijk houden en zijt ge op zoek naar persoonlijke begeleiding? Primer Academy biedt personal training aan om u te helpen uw sportieve doelen te bereiken, in Leuven of Herent.

Bij ons helpt een personal trainer u eerst en vooral om pijnvrij te bewegen. Naast deze eerste belangrijke doelstelling volgt er een gesprek wat de verdere doelen zijn. Houding corrigeren, lage rugpijn oplossen, sterker worden, afvallen, een betere conditie bereiken, … eender welk van deze doelen past perfect binnen onze manier van werken zolang het pijnvrij bewegen steeds prioriteit heeft. Investeer in uzelf en uw gezondheid met de personal training van Primer en bouw aan blijvende gezonden gewoonten.

PERSONAL TRAINING!

Onze personal training is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Wij bieden professionele begeleiding in een veilige omgeving met top materiaal om uw trainingen effectief en efficiënt te maken. Wilt ge uw voeding verbeteren, uw mindset aanpassen of een gezondere levensstijl nastreven? Elke personal trainer in Primer zal er absolute prioriteit van maken dit samen met u te bereiken.

Met personal training bij Primer Academy kunt ge uw energie verdubbelen, productiever worden, sterker en gezonder worden en gelukkiger zijn. Wacht niet langer, investeer in uzelf en begin met het creëren van gezonde gewoontes en een gezonde levensstijl. Neem contact met ons op via info@primeracademy.be om te beginnen met uw eerste sessie personal training.

Start nu met het creëren van goeie gewoontes en een gezonde levensstijl. Dit is echt voor u persoonlijk. Gij verdient dat echt een geniaal gezond leven! 

Start nu met een eerste sessie of blijf eeeeeeuwig twijfelen! Contacteer ons effe via info@primeracademy.be


te

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x