PERSONAL TRAINING

Hoppakeeee

GE WILT STARTEN, MAAR WEL INEENS TEGOEI!??

Eindelijk (terug) bewegen, maar ge weet niet zo goed hoe te beginnen? Ge kent uzelf en wilt accountable gehouden worden? Ge hebt al vaak over personal training gehoord en denkt dat het wel echt iets voor u is maar zijt nog niet helemaal zeker?

Hulp zoeken is zo iets vreemds… enerzijds zo belangrijk en anderzijds op sommige vlakken bijna een taboe. Een coach hebben is echt een zaligheid, voor zowel beginnende sporters als gevorderde want ge kunt altijd iets nieuws bijleren. Die zeggen wat ge moet doen en hoe ge de oefeningen op een goede manier moet uitvoeren om het maximum resultaat te creëren. 

Daarom ga ik liever ne keer minder op restaurant en koop eens minder vaak nieuwe kleren, maar hallow het geld dat ik daarmee uitspaar investeer ik met veel plezier rechtstreeks in mezelf! 

Is het voor u ook tijd om effe te investeren in uzelf? Geloof me, ge gaat er ECHT GEEN SPIJT van hebben! Wat ge investeerd in uzelf gaat ge dubbel en dik terug krijgen.

PERSONAL TRAINING!

Heel wat mensen die bij mij personal training volgen, doen dit waarschijnlijk voor de rest van hun sportieve leven. Logisch ook, want ook zij zien de giga return hiervan in! Twijfelt ge om te starten? Wees vooral eerlijk tegen uzelf… weet ge hoe het moet en gaat ge het ook effectief doen? 

Anderzijds is er ook een hele groep die personal training ziet als de perfecte springplank naar zelfstandig trainen. Op termijn kunt ge dus perfect aansluiten bij de groepslessen of in de Open Gym. Combineert ge liever ineens, ook dat is natuurlijk perfect mogelijk.

IF NOT… KOMOP

Stuur die mail, stuur dat WhatsAppke, stuurt die Instagram DM. Ik voel dat ook ze, als ik op het punt sta om een nieuw coachingstraject te starten… maar god, ben ik ELKE KEER BLIJ als ik dan toch de beslissing maak!

Beeld u effe in, wat als gij 2x meer energie hebt? 2x zo productief zijt? 2x zo sterk zijt, 2x zo gezond zijt, 2x zo gelukkig zijt!? Twee keer? Yes, dubbel zo veel, da’s 100% winst! Dan weet ge dat ge eigenlijk alleen maar wint met die investering in uzelf.

Zet de stap, reach out for help! Hulp bij alles waar ge dat kunt gebruiken! Voeding? Beweging? Mindset? …

Wilt gij:

-gezond zijn?

-meer energie hebben?

-gelukkiger zijn?

-beter slapen?

-consistent goede keuzes maken?

Dan is onze Personal, Duo of Online Training  e x a c t  wat gij nodig hebt!

Wij voorzien een geweldige en veilige outdoor en/of indoor omgeving, het beste materiaal, professionele begeleiding van de meest enthousiaste coaches en een duidelijk pad naar uw persoonlijke doelen!

Start nu met Personal, Duo en/of Online Training en wees extreem trots op die waardevolle investering in uzelf als persoon!

Start nu met het creëeren van goeie gewoontes en een gezonde levensstijl. Dit is echt voor u persoonlijk. Gij verdiend dat echt een geniaal gezond leven! 

Start nu met een eerste sessie of blijf eeeeeeuwig twijfelen! Contacteer ons effe via info@primeracademy.be


te

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x