GROEPSLESSEN

JULI

Summer Time

Bewegen en gelukkig zijn, u gezond voelen, uw batterijkes opladen, uw sociaal leven opkrikken, de body goals nastreven, … 

We zijn nu echt vertrokken met de zomer, de periode van barbecues, festivals, vakanties, geniet, de periode van alles mag vooral en niks moet echt. Wel ook sporten MOET niet, maar het MAG wel en da's waarom gij dit leest. Het is momenteel absoluut de ideale moment om van start te gaan. Het leven gaat iets rustiger, het is heerlijk weer, we sport zo veel mogelijk buiten, alleen maar voordelen!

Wilt gij dus gewoon gezonder worden in geest en lichaam en u super hard amuseren? Dan zit ge hier aan het juiste adres!

BEGINNEN BEWEGEN NATUURLIJK! 

IK WIL MIJN GRATIS TRY OUT WEEK

Ge moet het niet voor iemand anders doen ze, ge moet het doen voor uzelf! Geloof mij, mensen @ Primer bezitten iets waar ZO VEEL mensen op zoek naar zijn! Een heerlijke uitlaatklep, een plek waar ge graag komt om aan uw gezondheid en persoonlijk geluk te bouwen. Een plek waar ge WILT sporten in plaats van moet sporten!

Hebt gij het gevoel dat het nu de moment is om te starten? Of misschien is het net een drukke periode waarvoor ge wat extra energie nodig hebt. Mogelijks hebt ge het intussen al door, maar in beide gevallen is bewegen de juiste oplossing. Zijt ge op zoek naar die ene plek waar ge WILT sporten!?

We’ve got you zeeeee

Wilt gij:

-(opnieuw) genieten van bewegen?

-meer energie hebben?

-gelukkiger zijn?

-beter slapen?

-betere keuzes maken op gezondheidsvlak?

-uw sociaal leven terug oppikken of opkrikken?

Dan zijn onze groepslessen  e x a c t  wat ge nodig hebt! We geven hier in Leuven POWER POP UPS, groepslessen die verschillende concepten omvatten! Wij bieden u professionele begeleiding van de meest enthousiaste coaches ooit tijdens een geweldige groepsles op uw eigen level. Wij voorzien voor u een geweldige en veilige outdoor omgeving met enkel het beste materiaal!

Start nu met een try out week en start met sporten in de gym waar ge echt WILT sporten!

Serieus, een gratis try out week… wat hebt ge eigenlijk te verliezen? De ideale moment om te starten was gisteren, maar da’s al gepasseerd…. De tweede meest ideale moment is vandaag, dus hoppa, grijp uw kans! Start nu met het creëren van goeie gewoontes en een gezonde levensstijl. Gij verdiend dat echt een geniaal gezond leven.

Start nu met een gratis try out week of blijf hangen in die 'ik geraak moeilijk vertrokken' - spiraal!

te

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x