GROEPSLESSEN

Wel wel, wie we daar hebben…

YES YES, IN REAL LIFE SPORTEN!

Bewegen en gelukkig zijn, u gezond voelen, uw batterijkes aanvullen, uw sociaal leven opkrikken, de body goals terug oppikken, …

Een aantal maanden geleden zat ik zelf efkes in een dipke op vlak van bewegen. De lockdown duurde weer eens wat langer en neen, mensen met een eigen gym hebben niet altijd een onuitputtelijke bron van motivatie om te sporten.
Het werd drukker en drukken en situatie werd er uiteraard niet minder gemakkelijk op. Mijn automatische reactie… hmm, ik ga het sporten effe wat minderen of gewoon laten en me concentreren op het werk.

GOD WAS I WRONG!

Resultaat? Meer moe dan voorheen, minder goesting om te werken, minder energie en zonder twijfel een minder aangenaam persoon. 

De oplossing: BEWEGEN NATUURLIJK! 

IK WIL MIJN GRATIS TRY OUT WEEK

Ik pikte de draad terug op en damn wat ging alles terug snel in de positieve richting. Momenteel raken we stilaan uit de corona crisis en ik ben zonder twijfel in de beste shape van mijn leven op fysiek en mentaal vlak. De Primer draait beter dan ooit en dat zelfs doorheen de Corona crisis. Na alweer heel wat gesprekken met mensen die al of nog niet bij ons sporten, kom ik opnieuw tot de conclusie dat we met de Primer iets bezitten dat ZO VEEL mensen nodig hebben! Een heerlijke uitlaatklep, een plek waar ge graag komt om aan uw gezondheid en persoonlijk geluk te bouwen. De plek waar ge WILT sporten in plaats van moet sporten!

Hebt gij het gevoel dat ge de online situatie(s) echt beu zijt, dat ge op het punt staat uzelf wijs te maken dat het te druk is om sport er nog bijt te nemen? Misschien hebt ge de oplossing intussen al door en zijt ge op zoek naar die ene plek waar ge WILT sporten!?

We’ve got you zeeeee

Wilt gij:

-(opnieuw) genieten van bewegen?

-meer energie hebben?

-gelukkiger zijn?

-beter slapen?

-betere keuzes maken op gezondheidsvlak?

-uw sociaal leven terug oppikken of opkrikken?

Dan zijn onze Outdoor Groepslessen e x a c t wat ge nodig hebt! We geven hier in Leuven OUTDOOR & LIVE ONLINE lessen, het beste van 2 werelden! Wij bieden u professionele begeleiding van de meest enthousiaste coaches ooit tijdens een geweldige groepsles op uw eigen level. Wij voorzien voor u een geweldige en veilige outdoor omgeving met enkel het beste materiaal! Uiteraard mogen we ook binnen sporten, maar de lessen gaan standaard buiten door tenzij (het weer dat echt niet toelaat), want hoe z a l i g is buiten sporten!?

Start nu met een try out week en start met sporten in de gym waar ge echt WILT sporten!

Serieus, een gratis try out week… wat hebt ge eigenlijk te verliezen? It's Summer Time, de periode waar we allen naar uitkijken… De ideale moment om te starten was gisteren, maar da’s al gepasseerd…. De tweede meest ideale moment is vandaag, dus hoppa, grijp uw kans! Start nu met het creëren van goeie gewoontes en een gezonde levensstijl. Gij verdiend dat echt een geniaal gezond leven.

Start nu met een gratis try out week of baal de rest van de zomer!

te

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x