GROEPSLESSEN

Bewegen en gelukkig zijn, u gezond voelen, uw batterijkes aanvullen, uw sociaal leven opkrikken, de body goals terug oppikken, werken aan geniale gezondheid, ... Kom sporten in de gym waar ge WILT sporten, niet moet sporten! Intussen kan dat in Wilsele én Herent!

Februari, het begint wat warmer te worden! Het zonneke komt hier en daar eens piepen, dat belooft voor de lente en de zomer. Februari is bovenal de maand waarin ge volop kunt verder bouwen aan goeie gewoontes. Het is niet de radicale verandering die succes oplevert, wel de consistente kleine verbeteringen. Starten met sporten is daar uiteraard een heel belangrijk deel van!

Het klink misschien stom, maar begin nu volop te bouwen aan die gewoontes. Het is absoluuuuut nog niet te laat hoor! Het moeilijkste is sowieso starten, dus vraag gewoon uw GRATIS Try Out Week aan, dan is die stap al achter de rug!

Het maakt absoluut niet uit wat uw huidige level is. Pro's sporten hier naar mensen die de eerste stappen zetten, iedereen doet normaal tegen elkaar en er wordt niet geoordeeld @ Primer. Gelooft ge dat niet!? Spreek één van onze leden aan en kom het zelf ervaren natuurlijk!

Wilt gij gezonder worden in geest en lichaam en u tegelijk super hard amuseren? Dan zit ge hier aan het juiste adres! VLAMMEN maar!

IK WIL MIJN GRATIS TRY OUT

Ge moet het niet voor iemand anders doen of omdat iemand het u gezegd heeft... doe het gewoon voor uzelf! Geloof mij, mensen @ Primer bezitten iets waar ZO VEEL mensen naar op zoek zijn! Een heerlijke uitlaatklep, een plek waar ge graag komt om aan uw gezondheid en persoonlijk geluk te bouwen. Een plek waar ge WILT sporten in plaats van moet sporten!

Hebt gij het gevoel dat het nu de moment is om te starten? Of misschien is het net een drukke periode waarvoor ge wat extra energie nodig hebt. Mogelijks hebt ge het intussen al door, maar in beide gevallen is bewegen de juiste oplossing. Zijt ge op zoek naar die ene plek waar ge WILT sporten!?

We’ve got you zeeeee

Wilt gij:

-(opnieuw) genieten van bewegen?

-u sterker voelen?

-meer energie hebben?

-gelukkiger zijn?

-beter slapen?

-betere keuzes maken op gezondheidsvlak?

-uw sociaal leven terug oppikken of opkrikken?

Dan zijn onze groepslessen  e x a c t  wat ge nodig hebt! We geven hier in Leuven & Herent  IN & OUTDOOR, groepslessen die verschillende concepten omvatten! Wij bieden u professionele begeleiding van de meest enthousiaste coaches ooit tijdens een geweldige groepsles op uw eigen level. Wij voorzien voor u een geweldige en in- en outdoor omgeving met enkel het beste materiaal!

Start nu met een try out week en start met sporten in de gym waar ge echt WILT sporten!

Serieus, een gratis try out week… wat hebt ge eigenlijk te verliezen? De ideale moment om te starten was gisteren, maar da’s al gepasseerd…. De tweede meest ideale moment is vandaag, dus hoppa, grijp uw kans! Start nu met het creëren van goeie gewoontes en een gezonde levensstijl. Gij verdiend dat echt een geniaal gezond leven.

Start nu met een gratis try out week of blijf hangen in die 'ik geraak moeilijk vertrokken' - spiraal!

te

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x