ABOUT

PRIMER, DE GYM WAAR GE WILT SPORTEN

Primer is een unieke urban gym in Leuven, waar ge niet móet sporten, maar wílt sporten. 

Dat komt vooral omdat wij een open community zijn. Wij doen niet aan regels of oordelen. Of ge nu een wedstrijd voorbereidt of gewoon eens wilt zweten met uw vriendinnen: wij supporteren voor elke prestatie. Iedereen leert van iedereen. Bij ons is het elke dag complimentendag!

 Wij helpen u met het leggen van een gezonde grondlaag voor lichaam en geest. Zonder zever. Elke vraag wordt even ernstig genomen. Wij helpen u sporten op een toon en stijl die bij u passen. Op de momenten die u uitkomen. Op een manier die u scherp en content maakt. 

Onze focus ligt op powerlifting en crossfit. Die vertalen we in populaire groepslessen, personal coaching en een professionele open gym. Alles wat we doen, doen we ook online. En méér: speciale trainingsvideo’s, persoonlijke feedback, een eigen podcastreeks. En daar stoppen we niet: we komen naar uw werkplek, we begeleiden u met voedingsadvies en fysio. We werken met uw aan uw concrete goals. Op momenten en plaatsen die u uitkomen, op een manier die u scherp en content maakt.

Primer zelf staat nooit stil. In de gym, online of op uw werkplek. Wij luisteren, passen ons aan, zoeken naar nieuwe manieren om die belofte waar te maken. KOM OP!


AANBOD

SPORTEN BIJ ONS 

Onze gym is een flexibele, uitdagende hub met een industriële look maar een warm hart. Er wordt zowel binnen als buiten gesport, afhankelijk van weer, goesting en wereldrampen. 

• Bij Primer zijn we vooral thuis in powerlifting en crossfit. 
• Onze populaire groepslessen zijn er voor iedere smaak en ieder niveau. 
• Ge hebt geen voorkennis nodig om eens te komen proberen. In no time zijt ge helemaal mee. 
• Ervaren personal coaches werken geconcentreerd mee aan uw concrete goals. 
• In onze open gym traint ge op uw eigen tempo en altijd in goed gezelschap.

SPORTEN BIJ U 

Primer levert ook digitaal sterk werk. Ge kunt ons real life aanbod compleet naar eigen goesting mixen met online. 

• Live groepslessen met intensieve, bruikbare feedback.
• Digitale check-ins met uw personal coach of nutritionist. 
• Trainingsvideo’s die ge kunt bekijken wanneer ge wilt, maar die toch voelen als een echte les. 
• Primer heeft zelfs een eigen podcastreeks, met de strafste verhalen uit de powerlifting, motivational thoughts en bruikbare tips. 

MEER DAN SPORTEN 

We pakken ook samen met u uw levensstijl aan. 

• Primer ondersteunt u met professioneel voedingsadvies en fysiotherapie. 
• Gij en uw collega’s blijven fit met work-outs door onze coaches op uw werkplek. 


TESTIMONIALS

"Merk nu nog altijd dat ik dankzij dat geduldig opbouwen en die goede basis waar je van meet af naar streefde, makkelijker nieuwe dingen oppik en ook die drive heb ernaar te streven en ervoor te werken dat ze goed uitgevoerd worden. Ookal lukt dat allemaal niet dadelijk. Wetende dat zoveel van ver komt en dat het toch allemaal mogelijk is, is de beste leerschool die ik op vlak van trainen gehad heb!"

-Elise


"Juist nog een outdoor leske gedaan en even zeggen dat dat echt tof was! Hoe goed dat dat kan doen, juist wat ik nodig had!"

-Céline


"Je bent echt een enorme meerwaarde voor Belgisch powerliften!"

 -Rob"Net een zalige 'fatburning on demand' achter de rug in de ochtenzon!"

-Kelly


"Toen ik daarstraks zag dat we maar met 2 waren voor de training van 20u15 verwachtte ik eerlijk gezegd een mailtje met de boodschap dat het niet zou doorgaan (wat ik ook perfect zou hebben begrepen).. Maar dat mailtje kwam niet, en zo hebben we dan een heel goeie duo-sessie gehad met Svekke: super bedankt hiervoor!

Ik merk ook -na enkele maanden slabakkende motivatie- dat ik weer echt plezier begin te vinden in regelmatig trainen, en daar zitten jullie positivisme en niet aflatende inzet voor veel tussen."
 -Dirk"Ik heb de luxe om de praktijk te kunnen gebruiken en mij af te zonderen voor de sportles. Maar echt zoveel bewondering en respect voor al die mensen die stoelen en banken aan de kant schuiven, mama's die buggy's en dozen in de garage aan de kant duwen om toch maar hun sportmomentje te claimen. Online is niet alles, maar iedereen zit in hetzelfde schuitje en ik vind dat eigenlijk zo schoon om te zien!

Zo zie je maar hoeveel sport betekent om je goed te voelen. Heb ik echt geleerd sinds ik bij jullie ben begonnen."

-AshleyZeer tof die kortere, 'persoonlijke' podcast, geeft echt een 'menselijk' gevoel aan de podcasts. Goe bezig!

-StijnIk wilde je al een tijdje laten weten hoe leuk ik de trainingen de laatste weken vind! Love, love love! Perfecte mix van lifting/crossfit/functional fitness, exact wat ik graag doe, wat goed aanvoelt, wat ik nodig heb en me dichter bij mijn doelen brengt!!

Bedankt om de trainingen altijd zo gaan aan mijn wensen aan te passen en ook zo flexibel met een mix van trainingen thuis en in de Primer. Het is leuk dat we terug in de Primer kunnen trainen maar ook handig soms thuis iets te kunnen doen als ik geen tijd heb om naar de Primer te komen. De online programming maakt mijn leven echt een stukje beter omdat ik minder tijd moet besteden aan het plannen van trainingen, dus meer tijd voor de trainingen zelf en tegelijkertijd zo flexibel ben ik in wanneer en waar ik train.

-JoanaMy god!!! Dinsdag de metcon gedaan, dit is dag 2 dat ik niet meer kan stappen! Nochtans twee maanden heel veel blijven sporten maar dan voornamelijk lopen. Conclusie: Primer is een zeer goede aanvulling op een dagelijkse cardio training! Wat is met dat zeg..!

-Kristien

te

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x