Open gym @home?!

There's no place like Primer, het doet ons uiteraard enorm deugd om deze zin meerdere keren per dag te lezen, maarrrrr wat als Primer niet meer beschikbaar is omwille van?

We maken er het beste van, there's no place like Primer en there's no place like home... koud kunstje? Min of meer... Wat moest er gebeuren om deze fase on point te krijgen? Welk materiaal was er beschikbaar? Van rack tot dumbell to bar, plate, plyo box, echo bike, ... letterlijk voor elke stuk materiaal kregen we een vraag.

Ikzelf begon dus als een gek een lijst op te stellen met wie wat wilde om op die manier de meest ideale verdeling te kunnen voorzien. Aangezien dit op korte tijd een veel grotere schaal aannam dan eerst verwacht (mensen uit Gent en Limburg) moesten we het wel echt deftig aanpakken. Vandaar kregen we wat hulp bij het opstellen van verhuur contracten van iemand die bij ons sport.

Om de beurt konden we iedereen contacteren en zo goed als alle Open Gymmers die gestuurd hadden, konden we blij maken met het materiaal van hun dromen. Dusssss there's no place like Primer @ Home!

Hieronder voor jullie met veel plezier een overview van alle @ Home set-ups alsook een korte testimonia van hun ervaring, enjoy!Links Elise:

Superdankbaar dat ik in deze periode zorgeloos mijn trainingen kan verderzetten. En dan nog op zo’n manier, heerlijke setting met topmateriaal.. en veel Primervibes die mee verhuisd zijn! Ge kunt echt ni geloven hoe zot zalig het is om hier zo te kunnen trainen!

Rechts Erland:

Altijd geweldig om tijdens de pauzes het beste van jezelf te kunnen geven, thanks to Primer!Links Elias:

Met dank aan primer kan ik gewoon verder trainen in deze lastige periode. Van zodra alles achter de rug is sta ik terug op het platform, in Minsk (wk in juni) of in Polen! (EK in december)

Rechts Karel:

Ik ben jullie ongelooflijk dankbaar dat ik materiaal van de Primer Academy mocht huren. Het is geweldig om te zien hoeveel moeite jullie willen doen om ervoor te zorgen dat iedereen nog kan trainen. Dit betekent echt veel voor me. Toen ik hoorde dat alle basic fits gingen sluiten was ik even in paniek. Heb toen een hele dag achter oplossingen zitten zoeken en toen kwam ik bij jullie uit. Jullie zijn echt een toppers! Nog is dikke merci!Links Nathan:

We are so blessed! Dikke merci voor het huren van het beste materiaal ooit. 1 ding is zeker, we komen hier allemaal sterker uit. Ook degene zonder deze blessing. Thanks a lot Primer

Rechts Tine:

In tegenstelling tot wat velen denken doe je “open gym” niet alleen. Je werkt aan je eigen zwaktes en volgt een eigen programma, maar dit doe je altijd in de nabijheid van gelijkgezinden  die je aanmoedigen, waarmee je een babbeltje kan slaan, waarmee je kan lachen en zeveren. Dit geeft zo veel ENERGIE! Voor mij is dat nu net hetgene waarin Primer uitblinkt. Je wordt (letterlijk) met open armen ontvangen en de sfeer zit altijd goed. Zelfs na een slechte (werk)dag waarbij het energiepijl beneden nul zit, kom ik na een open gym sessie in Primer altijd energiek terug. Klaar voor een nieuwe dag! Ik ben Primer super dankbaar voor het materiaal waarmee ik tijdelijk mijn eigen “open gym” kan inrichten, maar het is een understatement om te zeggen dat het niet hetzelfde is... ik mis de ENERGIE en de warmte van de gym and its people! Hopelijk kan Primer snel terug de deuren openen. And in the meantime: don’t be a couch potato! #noexcuses #primerlove #onlypositivevibesLinks Simo:

Bedankt Primer, om mij tijdens deze barre tijden te voorzien van materiaal om te knallen! Dankzij jullie kan ik nu gewoon bench pressen in mijn eigen garage!

Rechts Kristof:

Het begint als poging om de beste versie van jezelf te worden. Snel wordt het opzoeken van je limieten een levensstijl. Omgeven door motiverende en uitdagende mensen wordt trainen een soort van routine waar je nooit meer uit wil. Toen kwam Covid-19 en veranderde er toch heel wat. Plots zaten we allemaal thuis, en werd sociaal contact aardig virtueel. Maar dankzij de home gym kan je in je routine blijven, verder werken aan jezelf. Even ontsnappen aan de stress en onzekerheid, en gewoon thuis verder knallen.Links Brent & Joana:

We zouden natuurlijk liever in de primer in quarantaine zitten, maar we maken het beste uit de situatie en Jasper en Lise doen echt alles om ons te helpen zodat we kunnen blijven knallen! We zitten nu de hele dag in ons klein appartement te werken en het helpt enorm om bij een dagelijkse training alle zorgen te vergeten en daarna goed te slapen. Heel erg bedankt om ons materiaal voor thuis te lenen en het online coaching met wat creativiteit gewoon verder te laten lopen!

Rechts Maarten & Yelka:

Top dat we onze trainingen kunnen verder zetten met hulp van Primer ! Dankzij hen kunnen we toch wat variatie in onze dagelijkse uurtjes sport steken! 

Hopelijk gaat de gym snel weer open.. want alleen is maar alleen.  Keep on moving is de boodschap die we al dagen horen dus doen we dat! Tot snel!Links Team Claerman:

Voor mijn broers en mij een serieuze opluchting dat we tijdens de quarantaine maatregelen toch kunnen trainen/geen progressie verliezen. We waren al verschillende plannen aan het smeden over hoe we dat gingen oplossen, maar hals over kop een home gym kopen is een prijzige zaak, waar ik liever wat langer over nadenk. Dus ideaal om deftig materiaal te kunnen huren! Zo kunnen we op een aangename manier deze tijd overbruggen…

Rechts Bas:

De ongeziene inzet van de Primer om hun atleten verder te kunnen doen trainen tijdens deze periode, is iets waar vele ondernemers iets uit kunnen leren. Lise en Jasper gaan, samen met de rest van hun team, uitdrukkelijk steeds op zoek naar de beste opties voor ons, ongeacht de omstandugheden. Bovendien kunnen we op deze manier ervaren hoe het zou zijn om een home gym te hebben en komen we tot het besef wat we allemaal wel niet zouden missen, moest de Primer er niet meer zijn.Links Yoran:

De quarantaine is voor niemand plezant, ook niet voor alle gymmers van de primer die hierdoor niet meer in hun favoriete fitness kunnen trainen. Echter probeert team Primer de pijn voor zover mogelijk te verlichten door equipment tijdens deze barre periode uit te lenen, en zo de primer feeling/love tot -letterlijk- in uw living te brengen

Rechts Andrey:

Zelfs in zulke vreemde tijden gaat het Primer leven gewoon door. Dat betekent: knallen, knallen en nogmaals knallen zonder excuses! Met Primer @ Home houden wij allemaal de Primer geest levendig!Links Stijn:

Primer, een welgemeende dank u. Voor de fanatieke open gymmers (en anderen) onder ons hebben jullie in een mum van tijd een oplossing geboden in deze onverwachte omstandigheden. Het gevolg: wij kunnen onze training voort zetten en dat zelfs met eerste klas materiaal. Ik ben er zeker van dat dit een grote opluchting is voor velen onder ons... Dus nogmaals: bedankt!!! Petje af voor de manier waarop jullie omgaan met deze situatie. Het is indrukwekkend hoe jullie onmiddellijk geschakeld hebben in deze onverwachte omstandigheden en de open gymmers uit de nood geholpen, en daarnaast ook nog eens in een record tijd omgeschakeld zijn naar online groepslessen om zo ook alle andere Primer members te ondersteunen.  Chapeau. En hopelijk tot binnenkort!

Rechts Tom:

Maar gewoon zalig om een homegym te hebben in deze tijden! Unieke kans, dit ga ik nooit meer vergeten!Links Staf:

Dank aan Primer voor het verhuren van hun materiaal! Nu zijn er alvast een hoop powerlifters die ergens terecht kunnen en wordt deze lastige periode voor ons allemaal iets draagelijker. No gains will be lost :)

Rechts Cederic:

Dankzij de primer en het ongelofelijke enthousiasme en vertrouwen van broer en zus Van Oost kan ik in deze, toch wel bizare tijd, mijn innerlijke zelf soigneren met de nodig outdoor trainings. Nen dikke merci aan het Primer team.Links Ali:

Heel blij dat ik jullie materiaal mag gebruiken tijdens de lockdown. Ook vooral omdat jullie mij met dure Competition Equipment toevertrouwen. Denk dat er een hele boel mensen jullie erg dankbaar zijn!

Recht Sandra & Kristiaan:

"Train your mind to see the good in every situation"

Met dit motto zijn wij het COVID-19 avontuur aangegaan. Het was zoeken in het begin, zeker als je twee losgeslagen peuters hebt rondlopen die hun energie kwijt moeten & veel aandacht vragen...

Het is héérlijk om te KUNNEN trainen, met de middelen die we hebben.

We genieten er eigenlijk ook van om eens 'back to the basics' te gaan en even weggerukt te worden van de normale habitat en gewoontes. Tijdelijk trainen we overigens met een publiek (a.k.a nieuwsgierige buren) maar dat nemen we er graag bij. Lol.

We zijn super dankbaar voor de Primer materialen die veeeeeel meer variatie brengen in de trainingen.


Wilt ge nog meer Primer? Beluister dan zeker onze podcast STERK WERK voor gelijkaardige content zoals onze EP10: Screw It Let’s Do It of EP35: De Dag voor de nieuwe outdoor versoepelingen, komop! Tot Snel! 


Team Primer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x