Professionals vs goeie DIY's!

Eerst en vooral gaat het hier niet om dingen die de Primer zelf aanbiedt... daar hebben we een niet normaal geweldig team voor. Alle lesconcepten, coaching uren en trainingensmomenten worden integraal opgevangen door een geweldig team van intussen 13 knapperds. Merci daarvoor aan Team Primer!

Het gaat hier om dingen zoals de inrichting, de isolatie, het materiaal, ...

De Lucci is intussen een fenomeen dat absoluut niet meer weg te denken is uit Primer. Het is bijna onmogelijk alle stories die we hier samen meegemaakt hebben uit te schrijven. Wat ik wel kan zeggen is dat we op het moment zelf al eens durven vloeken, maar dat ik wel ZO content ben dat wij elke keer opnieuw kiezen om dingen zelf te doen.

De bar en alle andere houtwerk heeft een verhaal én geweldig veel karakter. Vader, zoon en dochter met de hulp van heel wat mensen in en rond de Primer. De isolatie is net hetzelfde verhaal. Hadden we een firma kunnen vragen om alles te isoleren? Yes, hadden we zeker kunnen doen. Had ons dat heel wat werk bespaard? Zeker en vast wel. Zijn we toch content dat wij het zelf gedaan hebben, absoluut! De geweldige momenten en het feit dat dit veel meer karakter geeft aan de ruimte.

Hard werk van team Van Oost. Wat geklungel en wat gewaagde praktijken, maar alles is toe en geïsoleerd... man zijn wij trots op dat werk! Elke avond kan ik terugkijken op het geweldige werk dat wij zelf gedaan hebben, de geweldige herinneringen en grappige momenten. De moeilijke situaties waar we keer op keer een oplossing voor vinden.

Er zijn uiteraard dingen die we écht niet zelf kunnen, daarvoor kiezen we om samen te werken met gepassioneerde mensen. Van de merken in Booty'k tot de logo's en lettering van Primer, de geweldige muurschildering, ... Er is zo veel talent in en rond Leuven, daarom zijn we ook heel content dat we hen de geweldige kans kunnen geven dit te delen met iedereen die bij ons passeert.

Dus bij deze even een moment om iedereen die z'n handen ooit al eens uit de mouwen stak te bedanken deze geweldige plaats mee te vormen.
MERCI AAN IEDEREEN DIE MET HART EN ZIEL OP EENDER WELKE MANIER DEEL UITMAAKT VAN DE PRIMER EN ALLES WAAR DAARBIJ HOORT!


Wilt ge nog meer Primer? Beluister dan zeker onze podcast STERK WERK voor gelijkaardige content zoals onze EP4: De waarde van een top team of EP10: Screw it let's do it! Tot Snel! 


Team Primer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x