SUMMER DEAL!

9 JUNI: EINDELIJK TERUG SPORTEN IN REAL LIFE (wel het kan nu ook al bij ons, maar goed)!

Opnieuw bewegen en gelukkig zijn, u gezond voelen, uw batterijkes aanvullen, uw sociaal leven opkrikken en mogelijks zelfs aan uw body goals werken.

Een aantal maanden geleden zat ik zelf efkes in een dipke op vlak van bewegen. De lockdown duurde weer eens wat langer en neen, mensen met een eigen gym hebben niet altijd een onuitputtelijke bron van motivatie om te sporten.

Het werd drukker en drukken en situatie werd er uiteraard niet minder gemakkelijk op. Mijn automatische reactie… hmm, ik ga het sporten effe wat minderen of gewoon laten en me concentreren op het werk.

GOD WAS I WRONG!

Resultaat? Meer moe dan voorheen, minder goesting om te werken, minder energie en zonder twijfel een minder aangenaam persoon. 

De oplossing: BEWEGEN NATUURLIJK!

Ik pikte de draad terug op en damn wat ging alles terug snel in de positieve richting.

Momenteel zitten we nog steeds midden in de corona crisis. Ik ben zonder twijfel in de beste shape van mijn leven op fysiek en mentaal vlak. De Primer draait beter dan ooit en dat midden in de Corona crisis.

Na alweer heel wat gesprekken met mensen die al of nog niet bij ons sporten, kom ik opnieuw tot de conclusie dat we met de Primer iets bezitten dat ZO VEEL mensen nodig hebben!

Een heerlijke uitlaatklep, een plek waar ge graag komt om aan uw gezondheid en persoonlijk geluk te bouwen. Een plek waar ge WILT sporten!

Hebt gij het gevoel dat ge de online situatie(s) echt beu zijt, dat ge op het punt staat uzelf wijs te maken dat het te druk is om sport er nog bijt te nemen? Misschien hebt ge de oplossing intussen al door en zijt ge op zoek naar die ene plek waar ge WILT sporten!?

We’ve got you zeeeee


Wilt gij:

-(opnieuw) genieten van bewegen?

-meer energie?

-gelukkig zijn?

-beter slapen?

-betere keuzes maken op gezondheidsvlak?

-uw sociaal leven terug oppikken of opkrikken?


Dan is onze Summer Deal e x a c t wat ge nodig hebt!

Wij voorzien een geweldige en veilige outdoor omgeving, het beste materiaal, professionele begeleiding van de meest enthousiaste coaches ooit tijdens een geweldige groepsles op uw eigen level.

Beslis voor maandag 24/05 en start met sporten in de gym waar ge echt WILT sporten! Let op, het gaat hard gaan!

Serieus, een maand gratis en een perfecte aanloop via ons online platform… wat hebt ge eigenlijk te verliezen? De zomer komt eraan, de periode waar we allen naar uitkijken… De ideale moment om te starten was gisteren, maar da’s al gepasseerd…. De tweede meest ideale moment is vandaag, dus hoppa, grijp uw kans en ga voor onze Summer Deal!

Start nu met het creëren van goeie gewoontes en een gezonde levensstijl. Gij verdiend dat echt een geniaal gezond leven!

te

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x