Doggy Walks @Primer!

Honden zijn meer dan welkom @ Primer da's een waarheid als een koe!

Gewoon mega zalig om die schattige honden te zien chillen en hangen en genieten van aaikes en aandacht, LEUK!

Meestal chillen ze gewoon langs hun baasje die aan het workouten is of chillen ze in de Booty'k waar er wat andere mensen zitten, ...

Soms is een hond zo actief en speels dat beide onmogelijk zijn, wat gebeurt er dan?
Wel daarover gaat deze korte story.

Enige tijd geleden, kwam er een meisje sporten doorheen de avond en had haar hond mee.
Ze vertelde dat ze aan het verhuizen was en eigenlijk heel het huis al ongeveer leeg was of toch het deel waar de hond zat. Toen ze wilde vertrekken was de hond zo hard aan het 'triest zijn' (want dat doen honden soms heel goed) dat ze besloot om 'm toch maar mee te nemen.

Eens @ Primer vertelde ze: 'hij is heel actief, maar wel echt braaf'. Als hij te lastig zou doen, zou ze er wel gewoon mee naar huis gaan. Ik dacht bij mezelf hoe stom zou dat zijn, zorgeloos willen sporten, goed doen voor je hond en uiteindelijk beide maar half en half kunnen doen.

Anyway, de Power Pop Up begon en ik zat wat te computeren met m'n nieuwe vriend. Alles verliep vrij rustig tot de hond in kwestie toch regelmatig begon te blaffen. Dog whisperer als ik ben, probeerde ik 'm stil te krijgen, tevergeefs...
Het ging van een beetje blaffen naar steeds wat meer blaffen, dus ik besloot er dan toch maar mee buiten te gaan.
Efficiënt als ik ben, nam ik m'n oortjes mee zodat ik wat productief kon zijn tijdens het wandelen. We hebben gelopen en gespeeld, gewandeld en ons vooral niet verveelt. De doggo had een epische avondwandeling, de dame in kwestie heeft heerlijk zorgeloos kunnen sporten en ik heb telefoontjes kunnen doen. Van die calls die al lang moesten gebeuren én heb m'n eerste audio content opgenomen, WIN WIN ofni ofwel!?

Regelmatig tijdens het wandelen ging ik even tot binnen om iedereen gerust te stellen dat de hond nog steeds in leven was en om de hond te tonen dat z'n baasje er ook nog was uiteraard. Alweer een super plezante beleving @ Primer, merci daarvoor!

Enkele dagen later kreeg ik een zakje met een 'bedankt' kaartje en chocolaatjes. 'Merci je had echt niet moeten gaan wandelen, ik had wel gewoon naar huis gegaan dan'. Zalig die attentie, maar dat was écht écht niet nodig. De core hier is mensen zorgeloos laten sporten en een gezellige tijd laten beleven. Zolang het binnen onze mogelijkheden ligt zullen we er dan ook ALLES aan doen dit met veel plezier te voorzien. 


Wilt ge nog meer Primer? Beluister dan zeker onze podcast STERK WERK voor gelijkaardige content zoals onze EP7: Morning walks of EP25: De positieve focus op wat wel nog kan! Tot Snel! 


Team Primer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x