Drie Van Oostjes die zich aan iets zetten, dat geeft vonken!

Hoe loopt dat eigenlijk zo een zaterdag namiddag @ Primer?
Alle lessen zijn gedaan, maar Primer is open tot 21u op zaterdag, wat gebeurt er dan in die tijd?`

Meestal gebeurt er van alles en nog wat. Administratieve taken, nieuwe dingen bouwen, herstellingen, kuisen, ... Een zaterdag is zo gevarieerd, maar er zal altijd wel iets te doen zijn. Zaterdag is ook de ideale moment om even te komen hangen of shoppen in de Booty'k, dus er hangt steeds een heerlijke gezellige sfeer.

Meestal wandelt de Lucci wel even binnen om te kijken wat zijn volgende project wordt.
Ook afgelopen zaterdag was dat zo, project barkruk verhogen (hierover mogelijks later meer). Uitbreiden in ruimte zat er sowieso aan te komen en we moesten even een efficiƫnte keuze naar afsluiten/verwarmen toe maken, dus plots kwam alles iets sneller dan gepland.
Ikzelf dacht gewoon snel even 1 isolatiepaneel recht te zetten en vroeg daarom even de hulp van m'n zus en onze vader (de Lucci).

Even proberen en al snel merkte we dat het echt onmogelijk was. De panelen waren heel groot en vooral heel zwaar, dus het was echt onbegonnen werk. Wij even aan het nadenken, nog wat andere opties uitgeprobeerd, maar tevergeefs. Aangezien wij Van Oostjes niet opgeven en echt harde werkers zijn, moest er nog een andere mogelijkheid zijn.

Er waren enkele sterke kerels aan het trainen @ Primer (dat gebeurt wel al eens) ennnnn die waren meer dan bereid te helpen, zalig dat ons kent ons sfeertje dat hier hangt.
Met de hulp van deze 2 beren gingen die platen als niks omhoog, dus gingen we gewoon even door tot alles volledig stond. Na de plaatsing van die platen hebben we alles nog gekuist en BAM 100m2 extra voor Primer.

Achteraf heb ik zelf nog een paar keer gezegd 'wtf hebben wij eigenlijk net gedaan.' Da's dus wat er gebeurt als ge drie Van Oostjes even loslaat op een zaterdagmiddag. Intussen ook weeral heerlijke quality time met de zus en den daddy gehad.

Dikke dikke merci aan alles en iedereen dat we dit kunnen en mogen doen!


Wilt ge nog meer Primer? Beluister dan zeker onze podcast STERK WERK voor gelijkaardige content zoals onze EP2: Instant productiviteit boosten of EP13: Sport skippen VS schermtijd struggles. Tot Snel! 

Start zelf met een geniaal gezond leven te leiden! Download vandaag nog onze F*cking Focus E-book!

Team Primer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x