Hoe crazy is team Primer?!

Zo zo, hieronder volgt een korte story die voor een stukje illustreert hoe crazy Team Primer wel niet is.

Tot het einde van afgelopen zomer bevond de locatie 'Primer' zich in Hal5 (prachtige tijden), een geweldig gemeenschappelijk project in Kessel-Lo. We zaten daar op ongeveer 120m2 (nu hebben we ongeveer 420m2) wat dus een heel stukje kleiner was.
Doorheen de zomer was er plots de opportuniteit om in de grote zaal te kunnen verblijven.

Concreet kregen we de mogelijkheid de grote zaal (350m2) te huren, MAAR de downside was... slechts voor 17 dagen. Wat zouden de meesten denken, oei oei, da's niet de moeite... laat maar zitten. Heeft Primer er lang over moeten nadenken, niet echt, crazy als we zijn konden we deze kans niet laten schieten het was dus een ja.

Op 14 juli was er Camping Flamingo in de grote hal in Hal5 en wel tot 18u. Vanaf dan was de hal leeg en konden we huren. Op 1/08 was er opnieuw een evenement en moestenn we de hal terug krijgen alsof er nooit iemand geweest was. WHUT!?

Zo gezegd zo gedaan, stuurden we een bericht uit aan alle lesgevers en Open Gymmers, we gaan de Primer moven... naar waar dan!? Naar de grote zaal ernaast... Voor hoe lang!? Uiteraard verklaarden mensen ons een beetje zot en terecht. We zijn gewoon ook echt wel graag zot.
Rond 16u die dag van Camping Flamingo begonnen door voorbereiding en rond 18u konden we eindelijk de grote zaal in. We hebben non stop doorgeknald met een geweldig team van helpende handen. Lise maakte heerlijke chili en uiteraard was er free Nocco voor iedereen, op die manier konden we eindigen net voor middernacht en de details de dag erna fiksen.

Voor deze geflipte verhuis bestelde we iets meer dan 5 ton aan extra materiaal. Een veel grotere ruimte en vooral het vooruitzicht op een verhuis naar de Vaart waar we sowieso deze ruimte hadden, zorgde ervoor dat dit een logische keuze was. Alles ging volledig zonder problemen, tot het materiaal toekwam... Dat was toch iets meer in volume dan gedacht. IKEA voor gevorderde, dus naast de verhuis kregen we ook ongelooflijk veel uitpak en in elkaar zet hulp van alle kanten.

Gelachen, gevloekt, plezier gemaakt en vooral ongelooflijk genoten. De puntjes op de 'I' zetten duurde iets langer dan verwacht, maar het resultaat mocht er absoluut zijn! Dikke merci aan iedereen die deel uitgemaakt heeft op welke manier ook van deze crazy verhuis, amai!

Moraal van de story, wij zullen met Team Primer heel ver gaan om non stop te gaan voor de meest optimale versie. Al vraagt dat regelmatig wel wat crazyness. Tweede moraal van het verhaal, we hebben echt een ongelooflijke community doen ontstaan waar ook wij niet van konden dromen. De geweldige movement die we keer op keer kunnen creëren voor dingen zoals deze crazy verhuis is gewoon echt heerlijk. Op nog ongelooflijk veel van deze kansen en mogelijkheden en in de tussentijd cheers!

Grootste dank u evaaaaah aan al deze toppers!

Wilt ge nog meer Primer? Beluister dan zeker onze podcast STERK WERK voor gelijkaardige content zoals EP10: Screw It Let’s Do It! of EP25: De positieve focus op wat wel nog kan! Tot Snel! 


Team Primer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x