Instant productiviteit boosten

Kent ge het gevoel dat ge net niet genoeg tijd hebt om alles te doen wat ge wilt doen?

Ge denkt bij uzelf, een kwartierke extra was echt perfect geweest. Weeeeel, misschien is het dan eens tijd om uw productiviteit een boost te geven!?

Persoonlijk heb ik dit gedaan door vroeger op te staan, wekker om 6u en direct opstaan. Elke weekdag om 6u en op zaterdag en zondag om 8u. Ge denkt waarschijnlijk da’s toch compleet crazy, maar eigenlijk valt dat wel mee. Het enige dat ge daarvoor moet doen, is op tijd gaan slapen. 

Ge hebt zoooooveel meer tijd. Iedereen slaapt nog en dat is echt een mega verschil. Dat is ook de voornaamste reden waarom ik dat doe. Gsm, mail, whatsapp,… blijven nog een volledig uur stil en dat gebeurt niet zo vaak doorheen de dag. Dit zorgt ervoor dat ik heel productief ben in de vroege uurtjes.

Da’s echt zot wat ge kunt bereiken met een half uur, een uur of anderhalf uur vroeger opstaan. 

Nogmaals om 6u opstaan is echt niet zo crazy als ge gewoon tijdig in uw bed kruipt. Ge hebt daar - zeker in het begin - een klein beetje discipline voor nodig, maar op zich is dat echt niet zot. Dus als ge da ziet zitten zou ik zeggen probeer dat zeker en vast eens uit. Ge koopt eigenlijk bijna tijd, da’s echt ZOT!

Stel dat ge zegt “ik heb geen eigen zaak of ik hoef niet zo vroeg op te staan om te gaan werken”. Wat veel mensen wel zeggen is: “ik zou wat vaker moeten lezen maar ik kom daar nooit toe”. Awel, da’s dus HET ideale moment daarvoor. Of sporten, ik heb daar gewoon echt geen tijd voor, wel nog zo een ideale morning activity!

Want bijleren en gezond blijven of worden zijn sowieso interessant voor iedereen dus dat zijn echt aanraders.

Start uw ochtend zonder stress. Super super rustig, gewoon op het gemakske en tegen 7u-7u30 komen de eerste berichten binnen of staat er misschien iemand anders op waarmee je samenwoont. Da’s mega chill, want ook uw ochtendritueel kunt ge zo op het gemak inzetten. Rustig ontbijten, koffie drinken,…


Wat denkt ge nu? Ik zou zeggen, geef het eens een kans en enjoy! Download onze F*cking Focus E-book en vind de 5 stappen van Primer terug om uw productiviteit te boosten!


Nieuwsgierig naar meer manieren om uw productiviteit te boosten? Luister dan - misschien eens in de ochtend - naar onze podcast STERK WERK.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x