Primer Booty'k!

Hoe het allemaal begon en waar het allemaal zal eindigen? 

Primer Booty’k is ontstaan uit de gezellige vibes die de Primer fam met zich meebrengt: het blijven hangen na het sporten met de bijhorende awesome talks, het inlassen van Primer-momentjes met (proteïne)frietjes, pannenkoeken of een heerlijke healthy bbq, het drinken van rosé’kes in Hal 5 en noem maar op. 

Voeg daaraan toe, de gigantische lekkere kooksskills van Lise en de overenthousiaste “wow ik heb het meest fantastische merk ooit ontdekt”-reacties van Florien en je krijgt een concept om u tegen te zeggen. 

Bij Primer ademenen we ondernemen. En dat het liefst samen mét anderen. Leuven - en bij uitbreiding België - barst van het talent. Kijk maar eens om je heen en bewonder alle super vette street art! Dit talent het podium geven dat ze verdienen, is ons ultieme doel. Daarom zul je bij Primer Booty’k heel wat Leuvense en Belgische labels terugvinden. 

Last but not least wat ons heel dierbaar is, is de natuur. #veganfriendly is our way to go! Een lunch- en drankenkaart waar iedereen zich in kan vinden? Reken maar van yes. Een aanbod in producten die mens én diervriendelijk is? Absoluut!

Dit maakt dan ook meteen de cirkel rond. In de gym werken we aan onze tempel en in Booty’k verzorgen we onze tempel. 

Wilt ge nog meer Primer? Beluister dan zeker onze podcast STERK WERK voor gelijkaardige content zoals EP10: Screw It Let’s Do It! of EP25: De positieve focus op wat wel nog kan! Tot Snel! 


Team Primer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x