Screw it, let's do it!

Als ondernemer leert ge zooo veel tijdens deze Corona times.

Misschien beter gezegd ... ge kunt ZO veel leren binnen deze challenging times, maar ge moet er wel voor open staan.

Af en toe is het belangrijk om iets meer te denken: ‘Screw it, let’s do it’ om het met een quote van Richard Branson te zeggen.

Starten doet ge best met iets wat ge graag doet. Iets waarbij ge veel eigen expertise kunt uitbouwen.

En dat is iets wat tegenwoordig veel minder gebeurd. Alles moet rechtstreeks in verbinding staan met geld, ondernemen is net verder denken dan dat.

De zaak moet goed draaien, begrijp me niet verkeerd. Af en toe mag er wel eens meer gedacht worden: ‘gaat het nu al iets opleveren?’. Geen idee, maar fuck it, we doen het gewoon!

Ik denkt dat een goede ondernemer zich daar net kan onderscheiden. Nogmaals, de zaak moet goed blijven draaien, dus inkomsten en geld zijn belangrijk. Daarbuiten is het wel gewoon interessant om af en toe iets te doen waarvan ge nu nog niet weet dat het iets gaat opleveren. Dat zijn risico’s die ge erbij moet nemen.

Bijvoorbeeld, onze prachtige Outdoor Gym! Investeren in een zeecontainer en een afdak, da’s niet meteen wat ik 5 jaar geleden had verwacht als gym owner. Een dikke 3 maanden geleden stond ik voor die keuze… doen of niet? Toen heb ik echt gedacht; screw it, let’s do it! Was ik 100% zeker dat het op dat moment iets ging opleveren? Neen.

Blijf ik stilstaan en afwachten? Hell NO! Da’s niet waarom ik een eigen zaak gestart ben. De reden daarvoor is eigen keuzes maken, vrijheid hebben en de dingen in de positieve richting vooruit doen gaan.

Ge kunt zoveel ervaring en expertise opdoen in eender welke situatie. Moet daar nu op dit moment rechtstreeks geld mee gemoeid zijn? Ik denk het niet. Ik denk dat het belangrijk is om ervaring op te doen die u later iets gaat opleveren.

Da’s wat die Outdoor Gym absoluut doet! Over heel België zijn we intussen NOG meer bekend als dé plek om te komen outdoor gymmen. Vanuit Limburg, Antwerpen, Gent, … mensen doorkruisen echt heel België om te komen Outdoor Gymmen @ Primer.

Laat ons samen die zin ‘screw it let’s do it’ af en toe iets meer in de praktijk omzetten, natuurlijk met de kanttekening dat we hiermee niemand anders kwaad doen. Wilt ge meer weten hoe ge dit moet doen? Download dan onze F*cking Focus E-book!

Merci om dit efkes te lezen en ik hoop dat het inspirerend voor u was.{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x