Sporten in quarantaine, help!

Sporten in quarantaine... ik kan het aantal opties niet meer bijhouden en toch is het ZO moeilijk om ons eraan te zetten... hoe komt dat toch?

 Ik vind geen optie die bij me past? Alleen is maar alleen? Ik heb er de discipline voor... Bwa, zo lang zal die quarantaine toch ook niet duren!?

De tweede wave

Intussen beginnen we duidelijk allemaal te merken dat we nog wel even in deze situatie zullen zitten. Volgens Maggie zal het zeker nog 8 weken duren. Wat is het probleem met een standaard dag en een bureau job? Wel zitten, of je het nu wil inzien of niet, maar zitten is het nieuwe roken. Niets zo slecht voor je lichaam als een zittende job en het daarbij horende gebrek aan beweging.

De standaard dag en dat is buiten COVID-19 gerekend verplicht ons bijna allemaal om te 'verplaatsen' naar het werk, maar nu valt ook die fysieke verplaatsing weg. In beweging blijven is meer dan ooit belangrijk, je hoort het langs alle kanten en beseft het ergens zelf ook wel. 

Toch heeft een grote groep onder ons (inclusief mezelf) het heel moeilijk om te blijven bewegen... waarom is dat dan exact? Onze dagen zijn plots zo anders dan anders, we hebben totaal andere gewoontes en gebruiken en daarbij vaak een enorm gebrek aan structuur.

Alles en zeker de workout die je 'plande' te doen, wordt op de lange baan geschoven, want het is toch maar een online ding dat je op eender welk moment van de dag kan volgen. Wat is dan de oplossing? LIVE ONLINE WORKOUTS!

 


Live workouts zijn DE oplossing. 

Je volgt alles volledig online, krijgt live feedback en aangepaste oefeningen en bovenal... Je brengt opnieuw structuur in je dag. Plezier, kwalitatieve workouts en sociaal contact zijn zonder twijfel de GROTE voordelen van onze live online workouts. Persoonlijk krijgen we enorm vaak te horen dat de workouts eindelijk terug structuur brengen in een veel te chaotische dag.

MERCI OM TERUG STRUCTUUR IN MIJN DAG TE BRENGEN!

Hetgeen je hierdoor mentaal mee bereikt is onvoorstelbaar, aangezien je terug structuur in je dag brengt. Je spreekt een vast moment af met een coach en aantal vrienden en BAM structuur, duidelijkheid en een heerlijke workout maken opnieuw deel uit van je (dagelijkse) leven!

Vraag je GRATIS TRY OUT vandaag nog aan en breng structuur, beweging en gezondheid in je dag, KOMOP!

Neem uw gezondheid en uw energie nu al naar een next level via onze F*cking Focus E-book!

Wilt ge nog meer Primer? Beluister dan zeker onze podcast STERK WERK voor gelijkaardige content zoals onze EP25: De positieve focus op wat wel nog kan! of EP35: De Dag voor de nieuwe outdoor versoepelingen, komop! Tot Snel! 


Team Primer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x