Taxi service @Primer!

Een kleine anekdote vanuit de Primer

Enige tijd geleden, kwam er iemand voor de eerste keer binnengewandeld hier in de Primer, ze was geïnteresseerd in de Power Pop Ups. Ze wilde eigenlijk graag meteen meedoen wanneer ze binnenwandelde, maar wist niet goed of dat zomaar ging.

Primer zou Primer niet zijn als we daar niet gewoon mega open voor stonden. Duuuus dat lag met andere woorden binnen de mogelijkheden, maar plots dook er een nieuwe uitdaging op. We love challenges, dus bring it on. De dame in kwestie moest haar bus halen en dat ging onmogelijk als ze de Booty meedeed én te voet tot aan het Engels Plein moest.

Primer to the rescue, het voorstel was dat ze een lift in onze geweldige Strong Bike (hiermee gaan we on Tour bij bedrijven Power Pop Ups geven) kreeg en zo toch nog de Booty kon meeknallen! GIJ MEENT DEES!? Dat zegt genoeg denk ik en zo geschiedde.

Booty geknald, erna samen de bakfiets op richting Engels Plein. Op 't gemakske biken tot daar en intussen babbelke doen, heel wat waardevolle feedback gekregen, ZALIG! Dikke merci, high five succes op de bus en tot snel.

Wat gebeurt er enige tijd later? Het meisje neemt een abo en komt hier wekelijks meerdere keren knallen. Was de doorslaggevende reden de bike rit? Dat maakt helemaal niet uit, da's ook niet de moraal van het verhaal. Weet gewoon dat extra service bieden binnen de mogelijkheden altijd een positief verhaal is. Er is vanaf dat moment een unieke connectie ontstaan tussen haar en de Primer, want ze heeft iets meegemaakt waar ze positief over kan vertellen. Da's echt gewoon goud! 

Als het binnen onze mogelijkheden ligt zullen we vanuit Primer ALTIJD die extra doen. We besparen absoluut niet op vlak van klantgerichtheid, never ever.

ER IS MEER...

Enige tijd later, een gelijkaardige situatie. Meisje die hier traint eindigt de Power Pop Up en vindt haar fietssleuteltje niet. Mee gezocht, alles gecheckt, niks gevonden. Ze moest tot aan de Capuceinevoer (toch dikke KM van de Primer), maar niemand kon haar komen halen... Primer to the rescue, opnieuw een heerlijk bakfiets ritje, ne zalige glimlach en dikke merci.

Achteraf een berichtje gekregen dat de sleutel terug gevonden was in haar eigen tas (classic) en nogmaals een geweldige danku voor de plezante rit en unieke service. Alweer een geweldig verhaal dat we voor altijd meedragen, HEERLIJK!

Dus een zeer warme oproep, if you need us & het ligt binnen onze mogelijkheden, dan zijn we absoluut daar voor u!


Wilt ge nog meer Primer? Beluister dan zeker onze podcast STERK WERK voor gelijkaardige content zoals onze EP10: Screw it let's do it! Tot Snel! 


Team Primer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x