Van een one man show naar een team van 13 toppers!

Primer, oh Primer wat een geweldige trip so far
Rond deze periode exact 2 jaar geleden was Primer geen one man show meer, dus hoe begon dat dan en waarom was dat nodig?

Bij de opstart van Primer gaf ikzelf nog fulltime parkour training voor Cirkus in Beweging in Leuven. Op die manier is alles dus gestart als iets on the side, een extraatje naast m'n full time job.
Maandag tot vrijdag gaf ik Parkour van 16u30-22u ervoor en erna waren er personal coaching slots ennnn ik had elke dag va 18-20u vrij voor Power Pop Ups.
Op zaterdag en zondag was er een gelijkaardige combo.

Met andere woorden waren er elke dag 2 Power Pop Ups 1tje om 18u en 1tje om 19u. Crazy om hieraan terug te denken als je weet dat we op dit moment gemiddeld tussen 8 en 11 Power Pop Ups per dag doen. Er waren toen ook gewoon maar 2 concepten, dat zijn er intussen een 10-tal geworden en er komen er steeds bij.

Anyway, er kwam toen regelmatig de vraag kunnen we geen Power Pop Up doen die iets later start, want ik vind het episch, maar starten om 20u haal ik niet... Wel dus...

Svekke
Er was ene kerel die echt de meest motivated guy ever was, hij zou de Power Pop Ups zelfs bijna zelf kunnen geven... De Svekke, vol energie, enthousiasme en zeker en vast ALTIJD aanwezig!
Niet veel later volgde er dan ook de vraag of de Svekke het zag zitten een uurke extra te geven voor de mensen die enkel later konden...
Ik had niemand beter kunnen vinden om de Power Pop Ups mee te trekken en was dan ook zeeeeer content toen hij die vraag beantwoordde met 'We zen derect eweg!'

BAM plots was ik niet meer alleen, maar wat veel belangrijker was, dankzij deze geweldige kerel konden nu meer mensen genieten van het zorgeloze sporten en plezier maken tijdens de Power Pop Ups. Mega credits to deze geweldige topper daarvoor! De Primer is voor een heel groot deel kunnen worden wat het vandaag is dankzij jou man!

Andrew
Die zomer leerden we Andrew (Rubi) echt goed kennen, hij kwam vaker en vaker trainen @ Primer en was dan ook de volgende topper om ons team te joinen. Intussen waren we dus een klein groepje geworden, zalig! De zomer is altijd een kalmere periode en dat was echt ideaal om alles qua werking voor ons 'nieuwe' groepje on point te krijgen. Andrew was de man die altijd klaar stond voor eender wat er te doen was en was daarbovenop ook bewegingsexpert en mega getalenteerde Powerlifter!

Eens de zomer gepasseerd was, was er uiteraard weer een periode van opbouw naar heel wat nieuwe mensen, concepten, materiaal, ruimte, ... Het begon op administratief vlak ook allemaal echt veel te worden om volledig alleen te trekken.

Lise
Lise Van Oost, woorden zijn niet voldoende om te beschrijven wat jij al voor Primer gedaan hebt. Oprecht niet normaal deze vrouw, wat een hardwerkende duizendpoot. Op korte tijd kon Lise stoppen met haar vorige job en startte ze fulltime bij Primer als mijn rechterhand, niet simpel.
Haar jobsomschrijving was de meest onduidelijke ooit, ze deed zowat alles wat er maar gedaan moest worden om de Primer te maken tot wat ie nu is.

Intussen zijn er zaken die al heel wat duidelijker zijn, maar is en blijft ze zonder twijfel het 'vrouwelijke' gezicht van Primer en of ze dat verdient, wat een top madame.
Voor zij die nu nog steeds twijfelen, Lise is m'n zus en niet m'n vriendinnetje.

Svekke, Rubi, Lise en Jasper
Als plezierig groepje van 4 groeide alles sneller en sneller en het was meteen tijd voor onze eerste officiële 'Primer zoekt extra team members' post op social media.

Instant echt veel respons, dat was de eerste keer dat er echt mensen ons benaderden die we niet kenden.
Zo zalig om te merken dat mensen echt deel van ons team WILLEN uitmaken.

Florien en Jürgen
Een geweldige combo van vrouwelijk enthousiasme en de rust en controle die een man kan brengen dat waren Flokko en de Nys! Een creatieve duizendpoot van de Vloanders en ne Metcon Master van Malinois, wat een team. Met de komst van deze knallers konden we echt spreken over Team Primer. We waren geen groepje meer, maar echt een team, leuk!

De Jo
De start van het geweldige nieuwe jaar hebben we dan nog net samen met de Jo kunnen inzetten. Iemand die non stop de allerbeste versie van zichzelf laat zien @ Primer! 2019 hebben we dus met andere woorden nog net ingezet als team van 7. Intussen zijn we met 13, dus wat gebeurde er dan nog?

Lode, Eline en Simon
Allemaal drukke levens en voor bijna iedereen nog een full time job erbij. Niet simpel om alles gecombineerd te krijgen, tegelijkertijd blijft de Primer groeien en ontdekken meer en meer mensen dit awesome concept. Extra concepten, nieuwe lesmomenten zelfs volledige dagen die ingevuld werden, ... Tijd voor extra ondersteuning en positieve toevoeging aan dit nu al mega awesome team.

Min of meer gelijktijdig of toch heel kort op elkaar werden we met veel plezier vergezeld door Lode, Eline en Simon alweer 3 absolute toppers van formaat. Een mix van mensen die we al kenden en nog absoluut niet, heel leuk. Intussen merkten we ook hoe het niet altijd even makkelijk meer was om met iedereen samen af te spreken.

Iedereen heeft een aparte agenda en voor bijna niemand was de Primer echt een hoofdberoep. Meteen een interessante uitdaging voor heel team Primer, maar toch bleven we ook als team groeien. Samen chillen en hangen, samen opleidingen volgen, samen naar Duitsland, elkaar birthday presents kopen, ... Mensen die elkaar nog niet of nog niet goed kenden werden echt friends en ook buiten Primer ontstond er veel meer tussen het team.

Jolien, Karolien en Laurens
Als kers op de taart en stilaan het einde van deze blog kwam Jolien, met intussen haar eigen kine zaak @ Primer erbij, wat een vrouw! Enthousiasme en energie voor 1393013 man, niet normaal. Ook Karolien iemand met zo veel expertise, vond haar tweede thuis hier. Wat een zaligheid om ook jouw als member in ons team te hebben.
Last but not least de Lau, elke ochtend de goedgezindheid zelve, volledig vanuit passie om mensen te helpen. Puur het genot van lesgeven en mensen helpen naar the next level drijft je. Ook jij werd instant een crazy toevoeging aan het team.

Uiteraard kan ik de dank van mezelf en heel de Primer aan jullie niet voldoende verwoorden, maar toch aan iedereen een ongelooflijk oprechte merci want wat een geweldig verhaal is dat jongens!
De wekelijkse reacties over hoe awesome deze plek is geven ons allen zo veel positieve energie ook als het eens wat moeilijker gaat. BIG LOVE!
#elkedageenkleinbeetjebeter dankzij dit allergeweldigste team!


Wilt ge nog meer Primer? Beluister dan zeker onze podcast STERK WERK voor gelijkaardige content zoals EP4: De waarde van een top team! Tot Snel! 


Team Primer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x