Waar wil ik sporten in plaats van te moeten sporten?

1. WELKOM EN UNIEK GEVOEL - Je wil niet het zoveelste nummertje zijn. Het is helemaal ok als niet iedereen je bij naam kent, maar de mensen die je lesgeven/regelmatig zien moeten daar wel mee bezig zijn. Overall moet de sfeer 'hé je bent hier echt welkom' overheersen! Als je slechtgezind binnenwandelt zou je eigenlijk meteen een glimlach moeten krijgen en minstenssss met een glimlach buitenwandelen. Is dat niet het geval? You're not gonna stay...

2. PASSIEEEE - Niks is zo sexy en uitnodigend als mensen die met passie bezig zijn. Van de persoon achter de balie tot de lesgever is handelen met passie echt een gamechanger. Dit moet terugkomen tot in de kleinste details. Die mensen en die plek gaan écht het verschil voor je maken!

3. POSITIVITEIT - Eender wanneer en in welke stemming je de sportschool of fitness of wat dan ook binnenloopt, je moet meteen overladen worden met positiviteit. Enthousiasme, een glimlach, een compliment, een leuk woordje, allemaal dingen die bijdragen tot een positieve sfeer en ervaring in de gym. Kom je op zo'n plek, dan zal je zien dat 99% van de mensen dezelfde positiviteit meedragen! De enkelingen die zagen en klagen zullen er op een natuurlijke manier uitgefilterd worden.

4. SERVICE - Alles moet binnen de mogelijkheden liggen, zonder twijfel. Een plek waar je terecht kan met uw eigen specifieke vraag of probleem en waar geluisterd wordt, da's een plek waar je wil blijven!

5. OPENHEID - Heeft hij het over openingsuren? Neeeeen joh dat bedoel ik niet... Open voor voorstellen, feedback, verbetering, maar ook kritiek. Een open mind die ontvankelijk is en vooral klaar is om effectief in acht te nemen wat er gezegd wordt. Al te vaak komen we op plaatsen of zijn we bij mensen die we op een positieve manier willen helpen met feedback. Of het nu rechtstreeks of onrechtstreeks is, als er niets met die feedback gedaan wordt, lijdt dat op termijn sowieso tot frustratie. Dus komaan, zoek die openheid op!


Wilt ge nog meer Primer? Beluister dan zeker onze podcast STERK WERK voor gelijkaardige content zoals onze EP4: De waarde van een top team of EP19: Help me! Waar kan ik sporten? Tot Snel! 

Start zelf met een geniaal gezond leven te leiden! Ge verdient da!   Download vandaag nog onze F*cking Focus E-book!


Team Primer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x