TESTIMONIALS

TESTIMONIALS

"Merk nu nog altijd dat ik dankzij dat geduldig opbouwen en die goede basis waar je van meet af naar streefde, makkelijker nieuwe dingen oppik en ook die drive heb ernaar te streven en ervoor te werken dat ze goed uitgevoerd worden. Ookal lukt dat allemaal niet dadelijk. Wetende dat zoveel van ver komt en dat het toch allemaal mogelijk is, is de beste leerschool die ik op vlak van trainen gehad heb!"

-Elise


"Juist nog een outdoor leske gedaan en even zeggen dat dat echt tof was! Hoe goed dat dat kan doen, juist wat ik nodig had!"

-Céline


"Je bent echt een enorme meerwaarde voor Belgisch powerliften!"

 -Rob"Net een zalige 'fatburning on demand' achter de rug in de ochtenzon!"

-Kelly


"Toen ik daarstraks zag dat we maar met 2 waren voor de training van 20u15 verwachtte ik eerlijk gezegd een mailtje met de boodschap dat het niet zou doorgaan (wat ik ook perfect zou hebben begrepen).. Maar dat mailtje kwam niet, en zo hebben we dan een heel goeie duo-sessie gehad met Svekke: super bedankt hiervoor!

Ik merk ook -na enkele maanden slabakkende motivatie- dat ik weer echt plezier begin te vinden in regelmatig trainen, en daar zitten jullie positivisme en niet aflatende inzet voor veel tussen."
 -Dirk"Ik heb de luxe om de praktijk te kunnen gebruiken en mij af te zonderen voor de sportles. Maar echt zoveel bewondering en respect voor al die mensen die stoelen en banken aan de kant schuiven, mama's die buggy's en dozen in de garage aan de kant duwen om toch maar hun sportmomentje te claimen. Online is niet alles, maar iedereen zit in hetzelfde schuitje en ik vind dat eigenlijk zo schoon om te zien!

Zo zie je maar hoeveel sport betekent om je goed te voelen. Heb ik echt geleerd sinds ik bij jullie ben begonnen."

-AshleyZeer tof die kortere, 'persoonlijke' podcast, geeft echt een 'menselijk' gevoel aan de podcasts. Goe bezig!

-StijnIk wilde je al een tijdje laten weten hoe leuk ik de trainingen de laatste weken vind! Love, love love! Perfecte mix van lifting/crossfit/functional fitness, exact wat ik graag doe, wat goed aanvoelt, wat ik nodig heb en me dichter bij mijn doelen brengt!!

Bedankt om de trainingen altijd zo gaan aan mijn wensen aan te passen en ook zo flexibel met een mix van trainingen thuis en in de Primer. Het is leuk dat we terug in de Primer kunnen trainen maar ook handig soms thuis iets te kunnen doen als ik geen tijd heb om naar de Primer te komen. De online programming maakt mijn leven echt een stukje beter omdat ik minder tijd moet besteden aan het plannen van trainingen, dus meer tijd voor de trainingen zelf en tegelijkertijd zo flexibel ben ik in wanneer en waar ik train.

-JoanaMy god!!! Dinsdag de metcon gedaan, dit is dag 2 dat ik niet meer kan stappen! Nochtans twee maanden heel veel blijven sporten maar dan voornamelijk lopen. Conclusie: Primer is een zeer goede aanvulling op een dagelijkse cardio training! Wat is met dat zeg..!

-Kristien

te

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x