De Primer overstroomt?!

Wat alsssss de Primer overstroomt? Een overstroming van geweldig gemotiveerde sportende mensen is zalig, maar water... da's toch net iets minder.

Voor deze story neem ik jullie even mee naar afgelopen zomer. We deden toen een switch van Primer 1.0 naar 2.0 de full story daarover lees je hier!

Dat er waterproblemen zijn in Hal5 wanneer het regent weet zo goed als iedereen die er regelmatig komt. De moeilijkheid ligt 'm vooral in het onmogelijk inschatten waar en hoeveel. Het probleem bij Hal5 is dat de dakpannen los op het dak liggen en afhankelijk hoe de wind en de regen staat/valt zal er op andere plaatsen water naar binnen sijpelen. Best uitdagend met andere woorden!

Gelukkig, gelukkig, gelukkig kregen we al even een waarschuwen op een beruchte zaterdagnamiddag. Je kent het wel, zo'n stevige zomerse regenbui die best lang duurde en vooral heeeeel stevig was. Het was meteen duidelijk, potjes halen, want het regende op heel wat plekken binnen. De zaal stond even later vol en iedereen kon rustig verder trainen. Er was natuurlijk wel een groter probleem...

Die nacht voorspelden ze ergens midden in de nacht vrij extreme regenbuien, ik wist wat dat wilde zeggen... de wacht houden in de Primer en alles redden voor de regen. Voor onze verhuis naar de 2.0 kregen we een prachtig marrokaans bedje van Kokomo Atelier waar ik nog een matje bovenop legde met kussen en slaapzak.

Het team bleef nog even chillen en ging daarna een kleine party maken in Leuven (kleine party's zo zijn we wel), terwijl ik klaar was om de Primer te redden! Rond 3u32 die nacht werd ik wakker van extreem harde regen op het dak van Hal5, ideaal, hiervoor was ik gebleven.

Het duurde even voor ik wist waar ik was, maar had als snel door wat de situatie was, lichten aan, dynamisch rondwandelen en wachten op het eerste lek. 3, 2, 1 LEEEET'S GO, daar was het dan: emmer eronder. Nog enkele anderen, dan doorschuiven van plek en opnieuw emmers zetten. Dit ging zo toch wel een tijdje door tot ik drinkpauze had en ongeveer alle lekken gecoverd waren. Het stopte met regenen, dus ik ging opnieuw slapen en rond 5u was het hetzelfde verhaal. Een aantal potjes moest ik verplaatsen en hier en daar kwam er nog eentje bij.

Uiteindelijk de Primer volledig gesaved en maar liefst 32 emmertjes om alle lekken op te vangen, NO JOKE! Lang verhaal kort, alweer een neige ervaring erbij en vooral zeer content dat het effectief maar 1 dag en nacht zo hard geregend heeft gedurende die periode.


Wilt ge nog meer Primer? Beluister dan zeker onze podcast STERK WERK voor gelijkaardige content zoals onze EP4: De waarde van een top team of EP10: Screw it let's do it! Tot Snel! 


Team Primer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x